BOY Marieke REVIEWS

Vooruit met die ruit! Retour Jeans Boys

27 oktober 2022

Even geleden liet ik jullie al een kleine sneak zien van de toffe bodywarmer van Retour Jeans in een eerder blog, en toen verklapte ik al hoe we deze zouden gaan combineren in het najaar! Kijk mee hoe Sil deze giga toffe combi draagt inclusief hip ruit-design.

De ruit is super hip en helemaal van nu! Heerlijk najaarsprintje, en doet direct cosy aan vind ik. Wij waren dan ook direct smoorverliefd op tussenjas Fonzo uit de najaarscollectie van Retour Jeans! Ik zag direct een super gave combinatie met de toffe bodywarmer Frank , en laagjes doen het hier altijd enorm goed omdat ze dan tijdens het spelen wat kunnen uittrekken en wanneer het wat frisser wordt gewoon een extra laagje er bij! Overigens zijn niet alleen wij fan….zowel Fonzo als Frank zijn beide al bijna uitverkocht dus weer er snel bij en check vooral ook even bij de stenen winkel in jouw regio!

Steeds wanneer Sil deze toffe set draagt wordt hij overladen met complimenten….het kleurenpalet is natuurlijk ook fantastisch zo met die gecombineerde aarde en beige-tinten! Wij houden er van! En weer eens wat anders als een jogg, deze Cargo Thomas! ; Utility joggers uit de wintercollectie van Retour Jeans met smal toelopende pijpen met coupenaden bij de knieën en bekleed elastiek onderaan. Het model heeft bekleed elastiek en een aansnoerkoord in de taille, schuin ingezette steekzakken en decoratieve achterzakken met klep en een zak op de pijpen met een klep en klittenbandsluiting.

En zoals we al zeiden zijn laagjes super fijn in deze combinatie dus voor deze tijd van het jaar combineren we het met longsleeve Marvin in dark Army. Het shirt heeft een regular fit, lange mouwen en een ronde hals. Deze basics zijn natuurlijk onmisbaar in de kast omdat ze eindeloos te combineren zijn!

Maatinfo: Sil draagt van alles combimaat 11/12 bij een lengte van 150cm.

Veel shopplezier en draagcomfort!

Liefs Marieke

Facebook Comments Box
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Comfy Winter! - Shopaholiek 21 november 2022 at 10:45

    […] longsleeve Kevin en een lekker borgvest zoals de Gildo. En Uiteraard dragen wij over deze set weer deze heerlijk combinatie van Vestjas met […]

  • Reply Comfy Winter! | Shopaholiek 22 mei 2023 at 19:30

    […] longsleeve Kevin en een lekker borgvest zoals de Gildo. En Uiteraard dragen wij over deze set weer deze heerlijk combinatie van Vestjas met […]

  • Leave a Reply