Marieke TIPS

Tip voor de kerstvakantie! Uitje met kids

27 december 2021

Onze kindjes zijn al een weekje langer thuis dan eigenlijk gepland, en met feestdagen in de weekenden, onzekere skivakanties en alles in lockdown hebben wij een hele leuke tip voor jullie!

Wat namelijk wel kan zijn de buitenactiviteiten, dus huurde wij een E-Chopper/ fluisterstep om heerlijk door de bossen te crossen! Bij ons in de buurt in het dorpje Zeeland Nabbegat verhuren ze super leuke E-choppers. Wij deden di al eens in de herfstvakantie want toen hadden ze een leuke Halloween-route. Nu wilden wij de vakantie afgelopen vrijdag leuk van start gaan met aanloop naar kerstavond, dus huurden we s’middags een fluisterstep met ons viertjes.

Er zijn verschillende routes, allemaal door de prachtige Maashorst! Uiteraard ben je ook vrij om zelf rond te rijden, maar ik vind de routes wel echt een aanrader! Je volgt de knooppunten en komt langs de leukste plekjes. Tussendoor vind je verschillende leuke plekjes om even te stoppen voor een koffie to Go , een lekkere Crepe of kopje Erwtensoep, een Dunkin Donut of een Warme Chocomelk met slagroom!

Op verschillende plekken op de route hebben Horeca Ondernemers namelijk een Foodtruck staan waar vanalles te krijgen is! Allemaal gezellig aangekleed met sfeervolle verlichting, knisperende houtvuurtjes en heerlijk geurende kaarsen! Zo gezellig! Wij hebben zelfs Rudolph gespot onderweg!

Dus zoeken jullie nog een leuke activiteit de komende weken, kan ik je deze zeker aanraden! Pak jezelf en de kids wel lekker goed warm in, want het is fris op de open vlaktes! Wij hadden een heerlijke warme skibroek, thermoboots en mutsen en handschoenen mee, en toen kon zelfs het beetje regen onderweg de pret niet meer drukken!

Je kunt de Choppers reserveren via www.fluistersteps.nl of voor info bellen of berichten naar 06-50508604 . Er is nu een toffe najaarsactie, huren voor 25 euro pp, route van 2 uur en de kids mogen gratis mee . Mochten jullie gaan, altijd leuk als je ons even tag’t in je fotos!

Heel veel plezier!

Liefs Marieke

Lijkt het jou leuk ons te volgen op Instagram, dan vind je ons hier!

Facebook Comments Box
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply