Angelique TIPS

Enkele broeken modetips voor heren

14 juni 2023

Als je als man op zoek bent naar een casual en comfortabele broek, dan is een chino een goede keuze. Maar hoe kies je de juiste chino? En hoe combineer je deze broek op een stijlvolle manier? In dit artikel geven we enkele modetips voor heren die op zoek zijn naar een nieuwe chino.

KIES DE JUISTE KLEUR EN PASVORM

Een chino kopen is verkrijgbaar in verschillen kleuren en pasvormen. Het is belangrijk om de kleur en pasvorm te kiezen die het beste bij jouw persoonlijke stijl en lichaamstype passen. Een chino in een neutrale kleur zoals beige, khaki of grijs is gemakkelijk te combineren met andere items uit je garderobe. Daarnaast geeft het dragen van een chino in een lichte kleur een frisse en zomerse uitstraling. De pasvorm van een chino kan variëren van strak tot los. Kies niet alleen voor een pasvorm die comfortabel zit maar ook bij jouw lichaamstype past. Heren met een slank postuur kunnen bijvoorbeeld kiezen voor een strakke, op de enkel vallende chino. Mannen met een breder postuur doen er beter aan om te kiezen voor een lossere pasvorm.

COMBINEER MET JUISTE ITEMS

Een chino kan op verschillende manieren gecombineerd worden. Voor een casual look kun je een chino combineren met een T-shirt en sneakers. Voor een nettere uitstraling kun je een chino combineren met een overhemd en nette schoenen. Voor een zomerse look kun je een chino combineren met een luchtig overhemd en slippers. Let bij het combineren van de chino op de kleuren en materialen van de andere items. Combineer bijvoorbeeld een lichte chino met een donker T-shirt of overhemd voor een mooi contrast. Daarnaast is het belangrijk om te letten op de materialen van de kledingstukken. Combineer een katoenen chino bijvoorbeeld met een luchtig overhemd van linnen of zijde voor een zomerse look.

ACCESSOIRES MAKEN HET AF

Accessoires kunnen een outfit compleet maken. Bij het dragen van een chino kunnen accessoires zoals een horloge, riem en zonnebril zorgen voor een extra touch. Kies bij het dragen van een chino voor een riem die qua kleur en materiaal past bij die broek. Een horloge kan een outfit net dat beetje extra geven en zorgt daarnaast voor een praktische functie. Een zonnebril zorgt niet alleen voor bescherming tegen de zon, maar kan ook bijdragen aan de stijl van een outfit. Kies bij het dragen van een chino voor een zonnebril die past bij de kleur en stijl van de broek. Een zonnebril met een zwart montuur past bijvoorbeeld goed bij een donkere chino, terwijl een zonnebril met een bruin montuur goed past bij een lichte chino.

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply