GIVE-AWAY Marieke TIPS

Tip! Video van Sint GIVE-AWAY

8 november 2019

Het heerlijk avondje is weer in zicht; Pakjesavond! Nog eventjes en dan zetten de Sint en zijn pietermannen hun voeten weer aan Nederlandse wal.

Een heerlijke tijd vinden wij, zo ontzettend gezellig. Sil is inmiddels 8 en Lizze 5, dus ik denk dat het voor Sil het laatste jaar zal zijn dat hij nog geen weet heeft van “het geheim”. En ik bemerk bij mezelf de drang dit jaar extra speciaal te willen maken want volgend jaar zal het door hem toch anders beleefd gaan worden. Wij zijn al jaren fan van de persoonlijke boodschap op Video van Sint. Die verbaasde koppies starend naar het scherm op pakjesavond brengt de magie altijd weer een beetje meer tot leven. Vragen als ” hoe weet Sint dat nou mama”of “staat dat nou echt allemaal in zijn grote boek” komen hier elk jaar weer voorbij.

Video van Sint is al 11 jaar een groot succes in Nederland. Het samenstellen van de video is hartstikke makkelijk en neemt maar ongeveer 5-10 minuutjes van je tijd in beslag. Je geeft de gegevens op van je kinderen, kleinkinderen, neefjes, nichtjes of iemand anders die je wilt verrassen. Vervolgens vul je dit aan met wat persoonlijke weetjes, je kunt hiervoor kiezen uit een heleboel voorbeelden. Zelf jullie huisdieren kunnen worden toegevoegd aan het verhaal. Alle persoonlijke gegevens worden vervolgens verwerkt in een video van ongeveer 12 minuten. Dit jaar staat het nieuwe avontuur helemaal in het teken van Dieren en een spannende zoektocht in de Dierentuin!

De gepersonaliseerde Video van Sint kost 14,95 en je kunt er voor kiezen om de video met de post te ontvangen op dvd of via een link welke te downloaden is op bijv tablet of tv. Het meest gekozen pakket is die waar zowel de dvd als de download link aan toegevoegd zijn. De kosten hiervan bedragen 19,95 en dit pakket is nog aangevuld met een aantal leuke extraatjes zoals voor de snelle beslissers een prachtige gesigneerde postkaart uit Spanje van de Sint cadeau.

Win een video van Sint

Omdat Sinterklaas bijna jarig is geven wij twee keer een Video van Sint weg. Het enige wat je hoeft te doen is hieronder of op onze Facebookpagina een berichtje achter te laten. Vrijdag 22 november maken wij de winnaar bekend, zodat je genoeg tijd hebt om de video te personaliseren en te genieten van een gezellige pakjesavond op 5 december. Vergeet vooral niet je vrienden te taggen die deze tip voor de video zeker niet mogen missen.

Wil je hier niet op wachten en deze video alvast zelf bestellen: ga dan naar de website van Video van Sint. Hier vind je tevens de trailer van het nieuwe avontuur wat Sint en zijn Pieten dit jaar beleven in de video.

Liefs Marieke

Meer blogs van Marieke lees je hier,  wil je Marieke volgen op Instagram klik dan hier 

ameigo

boek

sint met boek

sint

*sponsored post* 

 

 

Facebook Comments Box
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Ingrid langstraat 8 november 2019 at 11:32

    Wat leuk, ik verras mijn 3 kinderen hier graag mee. De oudste gelooft niet meer maar lijkt mij juist zo leuk om hem toch via deze video wat complimenten te geven. De jongste 2 zullen niet weten wat ze zien, dat de sint hun naam noemt en dingen van ze weet….iets wat je als kimd nooit meer vergeet!!

  • Reply Mariska 6 november 2021 at 11:05

    Doe graag mee met deze leuke actie!

  • Leave a Reply