Marieke NIEUWE COLLECTIE REVIEWS SCHOENEN

Review Braqeez AW’22

24 oktober 2022

These boots are made for walking!

Dat zijn ze zeker! Gave stoere bikerboots van Braqeez voor Lizze!

Onmisbaar! Een paar stevige stoere bikerboots voor het najaar! En dit exemplaar van Braqeez met glitterveters en een gouden label moest het direct worden! Lizze was direct enthousiast over deze boots toen ze weer een nieuw exemplaar uit mocht zoeken voor het najaar.

En geef haar eens ongelijk! Want hoe fijn zijn deze boots te combineren met eigenlijk zo’n beetje alles in de kast! Onder een jeans, over een legging, onder een jurk of rokje en zelfs onder een pittig shortje met een leuke panty ben je helemaal hip dit seizoen!

Belangrijk, een goede stevige schoen in de winter vinden wij altijd! Het koude en natte weer vergt toch iets meer van het schoeisel dan in het voorjaar en de zomer. En zelf vind ik het daarom echt heel erg fijn wanneer hij makkelijk draagbaar en goed te combineren is.

Veters strikken duurt elke ochtend nog altijd veel te lang dus we zijn heel erg blij met de rits aan de binnenzijde! Net zoals de juf vermoed ik! Lizze kan zo heel gemakkelijk zelf haar schoenen aan en uit trekken. Ze valt qua maat zo aan het begin van een nieuw seizoen altijd een beetje tussen twee maten in, dit gaan we voor nu nog even oplossen met een zooltje of een wat dikkere sok zodat ze er iets strakker in komt te zitten. Zo kan Lizze er fijn het hele seizoen mee doen.

De stevige profiel-zorgt er voor dat ze ook bij wat gladder weer goed grip heeft wanneer ze naar school wandelt of op het schoolplein speelt! Je shopt deze boots of een van de andere toffe schoenen hier!

Veel shopplezier!

Liefs Marieke

Facebook Comments Box
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply