BUDGET GIRL MUSTHAVE

BUDGETTIP: Bontjas/vestje voor een heel zacht prijsje

20 augustus 2016
image2

Lydia tipte ons vanmorgen vroeg al over dit toffe BUDGET vestje. Heb jij ook een leuke tip voor ons? Mail het en als het bij ons past mag jij zelf een blog schrijven en foto’s bijvoegen van je kinderen.

Als moeder van 3 kids waaronder 2 meiden, ben ik gek op leuke kleertjes shoppen voor ze.
Ben helemaal wild van merkkleding, maar zo af en toe door de Wibra en Zeeman struinen vind ik ook helemaal geweldig. Een super leuk item scoren en dan combineren met merk. I love iT!

Zo ook vandaag, ik had dit super leuke bont vestje/jasje al op de site gezien van Zeeman (die check ik zo af en toe even om te zien of ze nog wat leuks hebben) en ik zag dat ze deze zaterdag in de winkel gingen hangen. En ik dacht “,O wat leuk die moet ik hebben!” Vanmorgen om half 10 meteen heen gegaan en ze hingen er nog in alle maten en ze waren in t echt ook nog eens super leuk, mooi en zacht.
Het prijsje is ook nog eens super leuk! € 7,99

Gelukkig vielen ze ruim dus Janne-Gre past hem ook nog.
Die is hier echt wild van, heerlijke zachte vestjes en jasjes. Knuffel jassen noemt ze het. Ze draagt 122/128 bij 134 cm.
Voor de jongste heb ik maat 92 gedaan voor een lengte van 90 cm.

Ik heb nog wat combinaties gemaakt. Hoe gaan jullie hem combineren?
Of vind je zoiets helemaal niks?

Liefs, Lydia

image3

 


Facebook Comments


Angelique

Owner/Founder Shopaholiek en ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
47, 4 kids en getrouwd. Gek op Kidsfashion, reizen, eten en "leuke dingen doen". Niet te serieus, maar altijd in voor een goed gesprek met een lekker wijntje.

Latest posts by Angelique (see all)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Zeeman najaarscollectie kids - mamaliefde.nl 30 augustus 2016 at 17:00

    […] spijt dat ik niet toch ook een bontvestje mee heb genomen voor onze dochter. Ik had dit gelezen bij Shopaholiek, maar had hem niet direct gezien en dus ‘vergeten’. Terwijl die wel op mijn lijstje […]

  • Leave a Reply