GIRL REVIEWS

REVIEW: Eva in tijgerdress van FunkyXS

8 juni 2015
# R E V I E W #
EVA IN TIJGERDRESS VAN FunkyXS

Tijgerprintjes zijn hot! Je houdt ervan of je vindt het vreselijk en het komt niet in je kast. Ik hou ervan. Bij mij ligt het in de kast. Punt! :). Bij mezelf vind ik het leuk maar ook voor Eva shop ik regelmatig tijgerprintjes.
Een tijgerprint heeft voor mij niks ordinairs, ik vind het gewoon fashion. Maar… het ligt eraan hoe en wat je draagt natuurlijk.

Dit panterprint-jurkje van FunkyXS vind ik echt fantastisch! Ik vind het Eva geweldig staan. Lekker eigenwijs. Nu hebben wij inmiddels aardig wat jurkjes voor de zomer, maar alles is ook zo leuk! En een panterprint-jurk hadden we nog niet :). Het jurkje is van stevige katoen en aan de achterkant als een soort halter bijeen gebonden door een neon-roze bandje. Ook dit jurkje gaat natuurlijk mee in de vakantiekoffer, dit is er namelijk ook zo eentje die ideaal is voor de vakantie. Zeker omdat je er geen vlekken op ziet :). Dus die kan wel een paar keertjes aan! Altijd handig op vakantie natuurlijk. En nu helemaal interessant want je shopt het jurkje met korting! En niet alleen het jurkje is in de sale, de hele collectie van FunkyXS is nu met 30% korting.

Eva draagt hier de 110/116 en het jurkje valt normaal op maat. Eva zit op dit moment op 110 en deze jurk zit haar mooi passend. Wij hebben er afgelopen weekend al plezier van gehad. Het was een echt stranddagje in Zeeland.  We hebben tot vroeg in de avond op het strand gezeten. Heerlijk! Dat er nog maar heel veel mogen volgen. Have a nice summer en dare to be Funky!

Shoppen:
Tijgerprint jurkje van FunkyXS 

 

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply