NIEUWE COLLECTIE

NIEUWE COLLECTIE: Ninni Vi wintercollectie 2015 / 2016

24 augustus 2015

HET WACHTEN IS HET WEER WAARD GEWEEST: DE COLLECTIE IS ER WEER EENTJE OM TE SMULLEN

We hebben wat geduld moeten hebben, maar Ninni Vi heeft al aardig wat sneak peaks laten zien. Vanavond kunnen wij jullie alvast de beelden  laten zien van de nieuwe wintercollectie. En wat krijgen we daardoor weer zin in de winter. Mooie donkere tinten, zwart, pink, paars, goud, oker, oranje….. En natuurlijk stylen we de boel weer af met de bekende sokken. Sportieve jurkjes, rokjes, leggings, alles wat we gewend zijn van Ninni Vi zien we terug. Net als de mooie smalle pasvorm en lekkere zachte materialen.

Once you go Ninni Vi you never go back :). 

Nieuw dit jaar zijn de jassen (TIP), en natuurlijk de sneakers en veterlaarsjes. De veterlaarsjes in pink staan heel hoog op mijn wishlist, want enorm goed combineerbaar met alles en gewoon heel erg hip!

Niet vergeten regelmatig op Shopaholiek te kijken want de eerste REVIEWS komen al snel online. Ik heb mijn toppers al in huis 🙂
En…..Wat staat er op jullie wishlist?

SHOPPEN: Ninni Vi wintercollectie 2015 of via www.kekkekids.nl enwww.amazingkids.nl

n5 n6

_MG_8055 KLEUR _MG_8111

NinniVi

NinniVi

NinniVi

NinniVi

n1 n2 n3

n4

 

 

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply