REVIEWS

WE ZETTEN ALLE GASTBLOGGERS OP EEN RIJTJE

3 januari 2016

WELKE GASTBLOGGERS KOMEN ONZE TEAM VERSTERKEN?

Woensdag zullen wij, als we een beetje zijn bijgekomen van al deze feestdagen, een keuze maken. Welke twee gastbloggers passen het best bij Shopaholiek? Ik kan jullie vertellen dat we het echt heel lastig vinden. Alle kindjes zijn namelijk zo leuk en alle gastbloggers hebben pluspunten die wij graag terug zouden zien op Shopaholiek. Het liefst hadden we ze alle vijf mee laten bloggen, maar dat zou echt to much zijn. We gaan er dus echt twee uitpikken en we willen graag dat jullie ook meedenken met ons. Jullie zijn tenslotte onze doelgroep, dus jullie mening telt.

Wie vonden jullie de beste gastblogger overall? Wie had de beste tekst? Wie had de mooiste foto’s? Wie had haar kid(s) het best gestyled? En welke kindjes sluiten het mooist aan bij Shopaholiek?  Wij zijn er hier in ieder geval al dagen druk mee en de meningen zijn verdeeld.

We zetten ze nog één keer op een rij voor jullie. Je kunt ook op de desbetreffende foto klikken om de blog te lezen van de gastblogger.

De gastbloggers gaan zo snel mogelijk aan de slag met het maken van reviews en algemene blogs want het zomerseizoen is bij ons alweer los gebarsten. Vanaf morgen gaan we allemaal weer hard aan de slag om jullie de mooiste items uit de zomercollecties te laten zien en gaan we wat nieuwe leuke dingen doen. Wat dat precies is houden we nog heel even geheim. Deze maand staan ook de beurzen op de planning: onze eigen Kleine Fabriek en we gaan weer naar Florence: Pitti Bimbo. Wij hebben er weer heel veel zin in en kunnen niet wachten om aan de slag te gaan met onze nieuwe gastbloggers.

CLAUDIEMANDY TEXT HERE CLAUDIE 2 CLAUDIE 1

Facebook Comments
Laatste berichten van Angelique (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply