Marieke REVIEWS

De nieuwe najaarsmode :O’chill B’chill

12 augustus 2022

Yes, we hebben al weer veel leuks voorbij zien komen voor het nieuwe seizoen! Wij persoonlijk zijn pas net begonnen aan onze zomervakantie maar we mochten alvast wat leuke najaarsmode voor jullie op de foto zetten. Dit keer O’Chill en B’Chill

Dit vrolijke kleurrijke merk hebben jullie al vaker voorbij zien komen bij ons op de blog, en ook dit keer kregen we weer een leuk verassingspakket in de brievenbus voor Sil en Lizze.

Sil’s en joggs zijn zoals jullie weten een hele goede combi haha, het liefst altijd en overal! We hebben ze in zo’n beetje alle kleuren gehad maar zo’n vrolijke groene is nieuw voor ons. Gecombineerd met een lekkere losvallende, wat dunnere sweater met animalprint uit de “Go Tigers” collectie van B’Chill. Heerlijke set voor wanneer het straks wat frisser wordt.

Voor Lizze een super girly flaired pants in een donkerblauwe kleur met vrolijke bloemenprint . Deze flair is echt flair….een net wat meer uitlopend pijpje dan we afgelopen jaar veel zagen. Het broekje valt voor de rest mooi smal en aansluitend op de benen. Als top een toffe hoodie in donkerblauw met print op de voorzijde uit de ” Highschool Girlsclub” collectie van O’Chill. Heerlijk zacht aldus lizze en onderin een elastische band waardoor hij ook wat hoger te dragen is op een toffe highwaist of paperback.

De hele collectie kunnen jullie vinden op de site. Alles is al verkrijgbaar bij de verkooppunten, of online. Check ook alvast even de 2e drop voor de meiden, met een heel gaaf bont-gilet en leatherlook rokje.

Veel shopplezier!

Liefs Marieke

Facebook Comments Box
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply