GIRL NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

Een nieuw seizoen Vingino

17 oktober 2016

Vingino makes you look good!

Het leuke aan een nieuw seizoen vind ik de zoektocht naar nieuwe kleding. Als de nieuwe collecties uitkomen dan komt er zoveel moois in een keer online dat het best moeilijk is om keuzes te maken. Je smaak kan veranderen, maar bij ons zit er elk jaar toch altijd iets van Vingino bij. Zowel voor mijn dochter als voor mijn zoontje. Dit merk gaat nooit vervelen, het loopt voorop met de trends en de kleding blijft mooi. Een paar weken geleden kon je de blog lezen van Julian in Vingino, deze keer is het de beurt aan Senna.

Deze zwarte jeans, model Anova, is zo’n tijdloze broek. De jeans heeft een skinny pasvorm en heeft een used look wassing. Op de zakken aan de achterkant zitten subtiele elementen in leatherlook. De jeans zit fijn bij Senna, mede omdat hij niet al te strak valt bij haar, maar ook omdat er stretch in de stof zit. In de tailleband zit elastiek, zodat je de broek -voor de echte skinny girls onder ons- wat aan kan rijgen. Op de jeans draagt ze een comfortabele zachte katoenen sweater. De sweater heeft een stoere uitstraling door het zwart-witte dessin en de contrasterende roze print op het voorpand. Aan de achterkant zie je bovenaan het merklogo in roze. De ribgebreide boorden onder aan de mouwen geven het geheel een sportieve look. Sneakers zijn de laatste tijd favoriet bij Senna. Onder haar Vingino outfit draagt ze daarom deze sneakers van Puma. Ze hebben een dikkere zool, een gouden neus en het materiaal is zwart suede.

Wist je trouwens dat Vingino ook een sportlijn heeft uitgebracht voor de jongens en meiden? In deze blog lees je er alles over. Kijk voor meer informatie ook eens op de website van Vingino.

Informatie:

Senna is 1.48 m. lang en draagt de jeans in maat 11 en de sweater in maat 12. Maat 11 heeft ze van de broek echt nodig voor de lengte. Bij haar benen en om haar billen zit de broek nog vrij ruim.

Shoppen:

Sweater, jeans, sneakers

 

Vingino jeansVingino sweaterVingino jeansVingino jeansVingino sweaterVingino sweater

*Sponsored Post

 

Facebook Comments
Mandy Stoop
Laatste berichten van Mandy Stoop (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply