Angelique

Confession: ik ben een HEMA-addict

13 februari 2016

HEMA: NOOIT MET LEGE HANDEN NAAR HUIS

Ik geef het ook gewoon toe: ik ben een HEMA-addict. Ik ga daar serieus nooit met lege handen naar huis. Herkenbaar denk ik? We vallen toch allemaal massaal voor de leuke artikelen en de leuke prijs. Ze hebben ook echt altijd items die zo mooi passen bij de wat duurdere labels.

Vandaag was het weer zover. Ik had afgesproken even koffie te drinken met een vriendin. Het gevaar schuilt daar letterlijk om de hoek: daar zit namelijk de HEMA. Mijn vriendin moest om 11.45 haar kids ophalen en ik pas om 12.30. Je raadt het natuurlijk al: ik had tijd voor een rondje. Tja…. ik moet toch wat in dat tijdsbestek, moest toch nog drie kwartier vullen en collega Mariette was nogal lyrisch over dat jeansjurkje (link naar het blog). Dus ik dacht: ik ga eens even kijken. En daar gaat het mis. Falikant mis! Ik zag gewoon teveel. Allemaal makkelijke dingen voor “de heb”. Die handig zijn bij dit jurkje en dat broekje en daarbij heb ik een zwak voor dat zachte katoenen denim. Dat is die hele zachte denim die voelt als een t-shirt. Laten ze nou net een hele lading van die denim binnen hebben….. Ik ging voor gaas. Ook zwart/antraciet witte gestreepte items kan ik niet voorbij lopen. Noem het een tik, maar ik hou ervan.

Handjes vol natuurlijk. Dingen onder mijn arm. Heb je een beeld? Zo liep ik richting kassa, toen ik me ineens bedacht: och…. ondergoed voor de twee kleinsten.! Ja.. dat moest ik ook nog. Dus hup… ik met de hele handel richting ondergoed. Zo leuk: ze hebben ineens ook zwart ondergoed. Ook voor de meisjes. Van die leuke shorts, echt gaaf!. Kris was ook nogal gegroeid en zijn hempjes waren te kort, dus ook die scoorde ik snel. Richting kassa spotte ik toen ook nog deze jumpsuit-achtige pyjama met tijgerprint die ik snel tussen  mijn spullen propte. Inmiddels moest mijn kin de boel bij elkaar houden.

Lang verhaal kort: HEMA is top, altijd! Daarom loop ik er niet altijd meer naar binnen want dit verhaal is meer regel dan uitzondering en ik heb het gewoon eigenlijk helemaal niet nodig. Over vrouwenlogica gaan het maar niet hebben :).

En mochten jullie denken dat dit blog gesponsord is: NEE! Dit is gewoon mijn eigenlijk persoonlijke verhaal. Waarvan ik overigens stiekem denk dat we dit allemaal wel herkennen. Toch?

Anyway… mocht ik jullie inspiratie hebben gegeven om ook te shoppen: het kan ook online want HEMA kennende zijn vooral die zachte denim items weer zo weg :).

SHOPPEN: HEMA

 

SONY DSC

SONY DSC

 

 

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply