GIRL OOTD

Eva in Bengh, Dutch Dream Denim en Ninni Vi

10 maart 2016
Untitled design (78)

MIXEN EN MATCHEN MAAR!

Spijkershorts kunnen altijd! En deze van Dutch Dream Denim helemaal. Dit shortje is echt zo goed, en …… ook nog eens van jogjeans, dus heerlijk zacht. Het leuke van deze short is natuurlijk de gevlochten zijkant. Dat maakt deze short toch anders dan anders. Eva draagt hier maat 110, maar ik vind het shortje iets klein vallen, dus houdt daar rekening mee. Bij twijfel gewoon het maatje groter kiezen.

Het blousje van Bengh vind ik veel te cute. Dit is er zo eentje waar ik er zo nog eentje van bij zou bestellen, want het is er in verschillende printjes. Meisjesachtig maar zo gecombineerd met een jeans, stoere boots en een oversized vest echt helemaal mijn smaak. Het blousje is ook zo mooi afgewerkt met knoopjes, leuke kopmouwtjes en een A-lijn modelletje. En de ik hou van deze kleuren, dus deze had ik al snel in de pocket. Ook dit blousje valt redelijk klein en kort. Dus ook hier bij twijfel een maatje groter nemen. Het oversized vest is ook van Bengh. Ieder jaar heb ik wel een vestje uit de collectie van Bengh. Dit jaar heb ik voor een ecru-kleurige gekozen die ik overal bij kan combineren. Dit vest staat ook echt heel mooi op een jeans en ze kunnen er over een tijdje zo mee naar buiten. Dit vest valt overigens weer redelijk ruim. Dus hier zou ik de gewone draagmaat van je dochter nemen.

Last but nog least: de stoere boots van Ninni Vi uit deze wintercollectie. Die hebben we echt zo graag gedragen. Inmiddels zijn de zomerlaarsjes al in huis en heb ik weer voor dezelfde kleur gekozen want die matchen echt bij heel veel deze zomer . Roze blijft hier bij Eva favoriet dus.

Verkoopinformatie: Dutch Dream Denim, Bengh per Principesse, Ninni Vi

SONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSC


Facebook Comments
Laatste berichten van Angelique (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply