GIRL OOTD REVIEWS

Billieblush een must deze zomer

19 mei 2016

Zomerjurkje van Billieblush met Franse allure

Billieblush is een Frans modelabel met allure en staat bekend om zijn liefste jurkjes en rokjes! Nou, dit is een lief jurkje en ook catwalkwaardig zeg! Wauw, wat een prachtig exemplaar! Ik vind het eigenlijk een jurkje voor een bruiloft of feest. Wij hebben deze zomer geen uitzonderlijk feest, dus gaat het ook gewoon aan naar school en dus mee op vakantie. Het jurkje is gevoerd. De stof is van 100% katoen en echt hoge kwaliteit. Ik dacht dus dat er iets van zijde in zat, want de stof is echt prachtig. De print is geweldig! De frisse heldere kleuren zijn adembenemend! Bij de hals is het aangerimpeld. Ik hou van deze details.

Het jurkje valt mooi op maat. Dit is een 110/116 en mijn dochter is 1.14 cm. Doordat er zoveel kleuren in het jurkje zijn verwerkt, kun je je met vestjes helemaal uitleven.

Ik had deze twee vestjes meegenomen op vakantie en past hier ook bij. Om even out-of-the-box te gaan, heb ik een stoer stijltje gemaakt met het aqua vestje van Br@nd for Girls. De sneakers zijn van Adidas en passen hier ook weer onder. Met deze mix zou ze gemakkelijk naar school kunnen! Dit gaat Zonne dus zo ook dragen;)
Het oranje lichtgebreid vestje van Little Miss Juliette vind ik er ook erg mooi bij staan. In het vestje zit gouddraad verweven, wat een luxe uitstraling geeft. Deze kleur matcht zo mooi bij Zonne d’r huidje. Heb je nu toevallig een ecru, roze, geel of groen vestje in de kast hangen zal het dus zeker ook niet misstaan. Je kunt er echt zoveel kanten mee op.

Dat gaat ook op voor de schoenen. Ik hou van sneakertjes en sandalen. Deze champagnekleurige sandalen van Kipling, vind ik eenvoudig, strak en mooi van kleur. Echt een basis sandaaltje. Zeker met een bruin huidje komt deze tint helemaal tot z’n recht. Wat ook prettig is, is dat het een goed voetbed heeft.

Ik ben deze vakantie verliefd geworden op dit prachtige Billieblush jurkje! Zonne gaat het zeker de hele zomer door dragen. Echt!! Dit is een hele grote aanrader!

Maatadvies: Houd de maat van je meisje aan.

Shoppen:

Untitled design (29)

Untitled design (33)

Untitled design (28)

Untitled design (31)

Untitled design (34)

Untitled design (29)

Untitled design (30)

Untitled design (32)

Untitled design (27)

 

 

 

Facebook Comments
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply