GIRL NIEUWE COLLECTIE TEENS

Like Flo zomercollectie 2016 shoot

20 februari 2016

EEN KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN BIJ FLO

Eindelijk was het zover. Zaterdag 16 januari mocht Senna model zijn voor Flo. Ze keek er al weken naar uit, want ze vindt Flo zo’n leuk merk. ’s Ochtends heel vroeg reden we naar de locatie waar de shoot zou plaatsvinden. Hoewel ze graag in de spotlights staat, was ze stil onderweg en vond ze het best spannend. Eenmaal aangekomen op de plek van bestemming kregen we een warm ontvangst van het Flo-team. Een team met leuke, aardige jonge meiden wachtte ons op. Mijn verlegen meisje ontdooide al snel. Ze kreeg meteen een rondleiding door de ruimte en ze had zelfs een eigen kledingrek waar haar outfits voor de shoot al klaar hingen.

Op een grote glazen wand hingen de ingestuurde foto’s van de modellen met daaronder de kleding die ze aan mochten doen voor de shoot. Er lagen speelkaarten, snoepjes en drankjes zodat de kinderen zich tussen de bedrijven door niet hoefden te vervelen. Ik nam afscheid van Senna en er verscheen een glimlach op haar gezicht; ze had er zo’n zin in.

De collectie is prachtig; wat we van Flo natuurlijk gewend zijn. Die Flo touch die je meteen herkent. Leuke sportieve jurkjes, die elk meisje in haar kast wil hebben en die passen bij iedere leeftijd, van peuter tot tiener. Wat me meteen opvalt aan deze collectie zijn de items in een vrolijke oranje kleur. Lichtgrijze en blauwe kleding combineert mooi met de oranje accenten. Bij de eerste levering viel ik als een blok voor de vintage grijze jumpsuit (hij hangt hier al in de kast, wachtend op die eerste mooie lentedag) en bij de tweede levering is de blauwe maxi-rok voor mij een echte musthave. Streepjes, sterren en palmbomen, het komt allemaal voorbij. Welke combi je ook probeert, het matcht perfect met elkaar. Onder deze blog mogen we in het filmpje een sneak peek laten zien met de nieuwe collectie van Flo.

Op de terugweg raakte Senna niet uitgepraat. Het was zo leuk en iedereen was zo aardig. Dankjewel Flo-team voor deze onvergetelijke ervaring!

Hier shop je Like Flo

Like FloLike FloLike FloLike Flo

Facebook Comments
Mandy Stoop
Laatste berichten van Mandy Stoop (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply