GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

REVIEW RETOUR JEANS – GIRLS WINTER 2020

23 september 2020

Hip & Comfy

Na een heerlijk weekje vol zon, is het nu dan toch echt herfst geworden. Eigenlijk vind ik dat ook een heerlijk seizoen. Ik kan echt genieten van de prachtige kleuren in het bos, waar we in het weekend doorheen wandelen. En sinds twee weken gaan we niet meer alleen met onze dochter naar het bos, maar met een puppy! Dus extra genieten, rennen, springen over boomstammen etc. En daar hoort natuurlijk makkelijk zittende kleding bij, zoals deze set van Retour Jeans! En de puppy, die ging natuurlijk mee op deze review shoot! 

Nu dochterlief 9 jaar is geworden, begint de kledingkast van binnen te veranderen. Jarenlang kon ik lekker voor haar shoppen en haar zien stralen in de leukste jurkjes. Maar sinds een klein jaar heeft ze een duidelijke smaak en stijl ontwikkeld en kan ze ook goed haar eigen mening formuleren. Helemaal prima natuurlijk maar voor mij wel even wennen. Zomaar iets voor haar meebrengen is er niet meer bij. Daarentegen gaan we nu gezellig samen shoppen! Zo koos ze onlangs voor deze geweldige outfit van Retour Jeans!

Ik snap haar keuze volledig! Ze draagt steeds meer broeken maar ze moeten wel lekker zitten. Deze joggingbroek van Retour Jeans is heel comfortabel door de zachte stof. De broek heeft een brede elastiek en een aansnoerkoord in de taille. De gave print maakt de broek lekker stoer en de bies op de zijkant zorgt voor een sportieve twist. Op de broek dragen we een glittertop met een kleine girly ruffel op de schouder. Ik ben altijd voorzichtig met glitters-shirts maar deze prikt absoluut niet. Aan de binnenzijde is de top namelijk heerlijk zacht en glad.

Qua winterjas zijn we ook super geslaagd! Bente koos voor de groene reversible jas (genaamd Desi) van Retour Jeans die dus aan twee zijden te dragen is. Ze gaf zelf al aan meestal de groene zijde aan de buitenkant te dragen zodat ze de superzachte panterprint aan de binnenkant voelt. De zachtste jas die ze ooit heeft gehad zei ze! De jas heeft een vaste capuchon en heeft bovendien een waterafstotende behandeling ondergaan. Wij zijn klaar voor de herfst!

Maat info: Bente is 148 cm en draagt alles in maat 11/12. Er is nog voldoende groeiruimte.

Shoppen: Jas Desi – Broek Helene – Top Micalie

Kijk je mee?

Veel shopplezier!

Liefs, Jolanda

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier. Jolanda volgen op instagram, klik dan hier.

 

1

 

Heerlijk comfortabel door de brede elastische band en de zachte stof.

 

4

 

2

 

3a

Een subtiel glittertje wat niet prikt! Wij houden ervan!

 

4b

Wat een top jas! Lekker warm en super zacht!

 

3

 

5

 

6

 

7

 

8a

 

8

De achterzijde is voorzien van fake zakken.

 

9

 

 

3

Bente & Bo, onze australische labradoodle pup van 9 weken!

 

10

*sponsored post

Facebook Comments Box
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply