BOY REVIEWS

My favourite sweater!

24 oktober 2016

SWEATER WEATHER

Every boy needs a sweater! Of eigenlijk, wel meerdere. Want zeg nou zelf, een sweater is toch het perfecte kledingstuk voor onze jongens?! Het zit heerlijk comfortabel en zacht en staat lekker stoer en sportief.

Deze gave hoodie komt uit de huidige collectie van Topitm. Topitm heeft zichzelf echt overtroffen deze winter. De collectie is sportief, comfy, maar ook hartstikke stoer en hip! Ik vind vrijwel elk item geweldig en het matcht onderling ook nog eens super bij elkaar.

De sweater, model Berry, is gemaakt van zacht katoen en valt op door de prachtige afwerking en subtiele details. De binnenzijde van de capuchon is grey melee, wat leuk afsteekt tegen de gave donkerblauwe kleur van de sweater. In de rand van de capuchon is een mooie multicolor sierveter verwerkt. De kangoeroebuidel heeft een zachte fleece-binnenzijde, waar Thije zijn handen dan ook gelijk lekker in opwarmt. En viel jullie de geweldige print op de sweater ook direct op? Als je Thije heet, is dit natuurlijk helemaal geweldig! Maar ook als je naam niet met een T begint is deze hoodie uiteraard top!

Wij combineren de hoodie met een jeans van Name-it. Name-it broeken liggen hier vrijwel elk seizoen in Thije’s kast. Ze blijven supermooi, hebben een perfecte pasvorm, kunnen tegen een stootje en zijn verkrijgbaar in diverse hippe modellen. En dat ook nog voor een leuke prijs. Dit model komt uit de zgn. Never out of Stock collectie en blijft dus in principe altijd verkrijgbaar.

Thije’s sneakers zijn van Adidas Superstar. Deze zijn groot favoriet bij ons, we hebben ze in diverse kleuren in de kast staan. Ook de geweldige Braqeez boots staan super onder deze combi, maar dat vond ik een wat minder goed plan om mee te voetballen ;-).

Maatinformatie
Thije draagt de sweater in maat 134/140. Hij is 134 cm lang en dit is ook echt zijn draagmaat.
De jeans is maat 134 en valt mooi op maat.

Shoppen

1

2

3

4

5

6

Superleuk ook in combinatie met de boots van Braqeez!

Sponsored post

Facebook Comments
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply