BUDGET OOTD

Thijs in Zara, Name-It en Lola’s

30 mei 2016

INSTA MID PRICED OUTFIT

Voor Thijs vond ik het heel moeilijk dit seizoen om kleding te vinden waar ik echt een wauw gevoel van kreeg. Thijs heeft voor de lengte nu echt maat 140 nodig, maar veel kleding slobbert om hem heen. Ook moet ik even wennen aan welke stijl nu bij zo’n grotere jongen past Bij deze set kreeg ik gelukkig eindelijk dat wauw gevoel. Een leuk bijkomstig voordeel is dat alle items goed betaalbaar zijn.

Op Thijs zijn shirt staat I’m my own chief, deze tekst past zo goed bij hem. Best een mooie eigenschap om je eigen plan te trekken, maar voor mij als moeder kan het ook lastig zijn. Ik heb het shirt laten maken bij Lola’s, je kunt zelf aangeven welke tekst je op een shirt wil. Ook de kleur van zowel het shirt als de letters kan naar wens worden aangepast. En dan zijn er ook nog allerlei lettertypes en symbolen mogelijk. Kijk daarvoor op hun Facebookpagina, bestellen doe je via een privé bericht.

Patches are hot voor zowel de meiden als de jongens. Bij Linde past het niet zo, maar voor Thijs vind ik het zo cool. Zijn bomber met patches heb ik gekocht op de meisjesafdeling van de Zara, ssssst niet aan hem vertellen.

Om deze stoere look af te maken koos ik voor een destroyed jeans. Beetje raar misschien om een kapotte spijkerbroek te kopen, maar ik vind het zo gaaf staan. Mijn binkie <3. Thijs draagt de jeans in maat 134, het shirt in 134/140 en de bomber in maat 10. Hij is nu 137 centimeter.

Deze outfit komt van mijn instagrampagina. Hierop laat ik veel vaker leuke outfits van mijn kids zien. Je kunt mij volgen via:

Insta Shopaholiek Annemarie

Verkoopinformatie:

Shirt

Bomber

Destroyed jeans

Bomber met patches ZaraStatement shirt Lola's Statement shirt Lola's Destroyed jeans Name-It Destroyed jeans Name-It

Facebook Comments Box
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply