SPEELGOED

Shop de zeemeerminstaart van Dutch Tails nu met korting

20 juni 2016

ZWEMMEN ALS EEN ZEEMEERMIN

Een tijdje terug liet Linde haar nieuwste aanwinst zien, een vissenstaart van Dutch Tails waarmee je kunt zwemmen als een zeemeermin. Je leest de blog hier na.

Het zwemmen met een zeemeerminstaart is een super leuke sportieve activiteit. Waar de skeelers, heelys en spaceskooters populair zijn op het land is deze staart echt geweldig voor in het water. De staart is op zo’n manier gemaakt dat kinderen van zes tot twaalf jaar hem passen, je kind is er dus niet zo maar uitgegroeid.

Speciaal voor Shopholiek heeft Dutch Tails een kortingscode aangemaakt die 10% korting geeft op je aankoop van een basis- of sparkelset in hun webshop. Geef bij je bestelling Shopamermaid aan. Deze aktie is geldig vanaf 15 juni 2016 tot en met 31 augustus 2016. De webshop is vanaf 7 juli 2016 tot en met 24 juli 2016 gesloten in verband met de vakantie.

Voor meer informatie over de zeemeerminstaart en de link naar de webshop van Dutch Tails kun je dit blog lezen.

 

 

Facebook Comments Box
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply