BOY NIEUWE COLLECTIE

LCEE Wintercollectie 2016

14 juli 2016

Jaaa, het is eindelijk is zomer! We hopen dat het nog lange tijd zo zwoel blijft, maar toch dwalen mijn gedachten al stiekem een beetje af naar de komende wintercollecties…

Kennen jullie LCEE al? LCEE is het ‘broertje van’ Le Chic, jullie vast wel bekend.
LCEE (spreek uit el-sie) is hét merk voor de stoere klassieke boy, denk aan hockeyvelden, zeilwedstrijdjes of gewoon heerlijk naar school natuurlijk. Ik zie mijn zoon er in ieder geval helemaal in lopen.

LCEE heeft zich voor de komende winter laten inspireren door een reis rond de wereld. Van de Noordpool tot aan de indianen in Midden Amerika.

Er wordt gebruik gemaakt van blauwe en groene kleuren gecombineerd met een winterse geel en een vernieuwende grijs/groene kleur. In de collectie zitten shirts met een mooi artwork gemaakt van carbonized washed katoen. Dit geeft een heerlijk zacht en warm gevoel. Fotoprints van poolreizen, geborduurde badges en flockprints zorgen voor een perfecte start van je outfit.

De reis wordt vervolgd naar Midden Amerika om het gevoel van een echte indiaan te krijgen. Hier worden verschillende tinten blauw gecombineerd met warm bordeaux en een frisse rode tint. Er is veel gebruik gemaakt van opvallende artworks en applicaties van vilt of towelling. Denk aan mooie shirts op stoere broeken en opvallende sweaters. Een eyecatcher is de sweatbroek met all over print.

We gaan hopelijk toch nog even genieten van de huidige zomer, maar laat de winter daarna maar snel komen, met deze collectie van LCEE komen onze boys in ieder geval mooi voor dag! De wintercollectie is vanaf deze week te koop bij je favoriete stenen winkel en online onder andere bij Kinderkleding-tekoop en Kleertjes.com.

Over LCEE
LCEE is verkrijgbaar in de maten 50 t/m 68 (newborn), 62 t/m 92 (baby’s) en 92 t/m 164 (kids).

7Q4A9074

7Q4A9092

7Q4A9447

7Q4A9525

7Q4A9829

 

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply