MUSTHAVE

Nik & Nik musthave

29 juli 2016

Zoals je vast al hebt gemerkt zijn er verschillende Shopaholiek collega’s die graag voor hun zoon of dochter Nik & Nik kopen. Vorige week donderdag had Anouk weer een geweldige blog over de nieuwe collectie online gezet. Je kunt deze blog hier teruglezen. Ook ik ben aan de shop geweest voor Bobbie en uiteraard geslaagd met deze musthave items!

Mijn oudste dochter Bobbie vind ik echt een op en top Nik & Nik meisje! Wat word ik blij van de vele collecties die steeds zo kort achter elkaar worden uitgebracht. Het maakt wel dat ik constant bij Nik & Nik op de site kijk, want stel je toch eens voor dat ik iets mis en dat het straks al is uitverkocht.

Nik & Nik staat voor basis, ingetogen kleurstellingen, netjes, maar toch stoer en niet geheel onbelangrijk met een knipoog! Daarmee bedoel ik de grappige teksten die vermeld staan op de tops. Mocht je al iets hebben aangeschaft dan weet je ook als geen ander hoe mooi de stofjes zijn! Ik word daar zo blij van! De kwaliteit straalt ervan af.

Als eerste viel mijn oog op de Phoebe Top met “Royalty”. Een prachtig kraagje maakt deze top helemaal af. Ik ben dol op kraagjes en zeker in combinatie met een sweatermodel geeft het zo’n mooie wisselwerking; stoer maar toch chique! De lichtgrijze Ilse skirt valt als een A-lijn rokje. De stof is ontzettend zacht (acryl/katoen) en valt mooi klokkend.

Over de Jolie top hoefde ik ook niet lang na te denken. Ik hou van strepen en de kleur bordeaux doet mijn hart altijd sneller kloppen. Nu draagt Bobbie het hier op een rokje van Bengh per Principesse van afgelopen zomer. Ik hou van het mixen van merken en zo heb ik ook meteen twee hele mooie in-between outfitjes verkregen.

De komende tijd gaat ze deze setjes lekker dragen met haar witte adidasjes en ik zie haar straks al lopen op het schoolplein;)

 

Shopgegevens:

Bobbie is 129 en draagt beide bovenstukken in maat 6 en het rokje in maat 8

Deze Nik & Nik items shop je onder andere hier en hier

1

image3

zonder nova

3

image1

IMG_3028

 

Facebook Comments
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply