Geen categorie

HEMArkt: shoppen met korting

28 september 2016

Wij hebben het hier al vaker geschreven: we zijn HEMA-addicts. Lees hier dit blog maar eens na: nooit ga ik met lege handen de deur uit bij HEMA. Net als volgens mij heel veel anderen :). HEMA heeft “het” nou eenmaal.

En laten we eerlijk zijn: we hebben ook bijna alles nodig wat HEMA verkoopt. Van die lekkere hydrofiel-luiers tot aan regenjasjes. Hebben jullie ze al gezien? Kan niet missen natuurlijk, want ik zie ze echt overal: “de regenjaszies“. Wat een toffe jasjes, en gewoon eigenlijk onmisbaar hier in Nederland met dat wispelturige weer én zeker als het over een poosje weer donker is en onze bloedjes in het donker van huis naar school, en andersom, moeten fietsen. Dat moet natuurlijk wel zo veilig mogelijk gebeuren. HEMA heeft dat perfect opgepikt door deze jasjes met “reflecterende accenten”. Toch heb ik zelf heel eerlijk gezegd voor een andere gekozen. Ik liep een week of 2 terug,tijdens mijn wekelijkse rondje HEMA, tegen een ander leuk geel regenjasje aan. Ze waren ze net aan het uithangen en ik wist al: dit is er weer zo eentje die zo weg is, dus hop naar de kassa! (En ik had gelijk, want online zijn ze al niet meer te krijgen). Ik wist toen natuurlijk nog niet dat ze nu deze “regenjaszies” zouden hebben. Maar goed.. ik ben ook blij met deze. Al zou ik deze dan ook wel willen hebben, en dan ook direct eentje voor mezelf want ze zijn er namelijk ook in de volwassen versie :). Qua prijs doen ze niet voor elkaar onder: allebei shop je ze voor € 25,–.

ik-heb-toch-voor-deze-gekozen-in-het-geel-dan

 

Op dit moment is het HEMArkt bij HEMA. Pyjamaatjes, ondergoed, jurkjes, jasjes, rompers, speelgoed, maillots, slofjes, alles voor leuke prijsjes. Herkennen jullie dat? Dat de korting (sommige artikelen gewoon echt met 50% korting) je om de oren vliegt en dat je buik dan zo kriebelt omdat je gewoon voelt dat je dat moet hebben en ook echt nodig hebt en vervolgens een mand vol artikelen hebt? Heb jij dat ook? Nou…. dan ben jij ook een HEMA-addict en mag je de HEMArkt echt niet overslaan.

Maar als echte HEMA-addict heb je vast al een rondje gelopen door de HEMA? En… ging jij met lege handen naar huis? Ik had toevallig allemaal meisjesfeestjes en verjaardagen: hierboven op de foto zie je wat ik geshopt heb.

Online shoppen kan natuurlijk ook: Je kunt zelfs je items online bestellen in onze shop! Klik dan hier.

 

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply