Geen categorie

Sale bij Le Big: – 70%

30 september 2016

LE BIG WEET HOE JE DE UITVERKOOP MOET AANPAKKEN

Wat mij betreft pakken ze bij Le Big de sale supergoed aan. Wij zijn tegenwoordig gewend dat de sale erg vroeg begint en opgebouwd wordt. Lekker natuurlijk als je timing goed is en je nog even had gewacht met een aankoop. Maar super irritant als je een item net een paar weekjes in huis hebt en het is opeens verkrijgbaar met 25% korting. Vaak hangt het hier dan ook nog met kaartje en al in de kast. Voor de winkeliers is het ook heel lastig, die vroege sale en de klanten die daarop wachten.

Bij Le Big begint de sale aan het einde van het seizoen. En ze starten gelijk met 50% korting. En nu in het najaar trakteren ze ons zelfs op 70% korting op de collectie van afgelopen zomer en winter. Dat is nog eens fijn sale shoppen toch? De super sale begint vandaag op 1 oktober, ik zit er klaar voor, jij ook?

 

Shop Le Big met 70% korting

Facebook Comments Box
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply