BOY MUSTHAVE

Sebastiaan in Bellaire

8 oktober 2016

MUSTHAVE: DE JAS VAN BELLAIRE

De herfst is stiekem al een beetje begonnen, maar met deze jas van Bellaire kan zelfs de winter ook al beginnen. Eén jas die voor beide of zelfs voor meerdere seizoenen geschikt is. Hoe kan dit?! Dat leg ik je zo uit, want dit is een échte musthave, die leger groene jas van Bellaire. Welke stoere jongen wil dit toffe jack nou niet?? Kom maar op met de winter!!

Want wat een te gek gave jas van Bellaire is dit model! Nu te koop in de winkels en ideaal voor de boys die door wind en weer op de fiets naar school gaan. Leger groen met zwart, lekker stoer en comfortabel. De jas is stevig, super warm en heerlijk zacht van binnen. Maar waarom is deze jas van Bellaire juist nu al geschikt om te dragen, en zeker ook voor de strenge winter straks in ons land?! Het is namelijk een 2 in 1 jack! Het zijn 2 jassen die je over elkaar heen draagt. Een zwart dun binnen jackje met een capuchon en een dikkere leger groene gevoerde buiten jas. We love this model.

De zwarte binnen jas met capuchon van Bellaire draagt Sebastiaan nu al naar school, en wanneer het iets kouder wordt zal hij de leger groene jas met het heerlijk zacht camouflage bont van binnen gaan dragen. Beide jassen over elkaar heen staat erg stoer, maar zit ook erg lekker. Gaat het vriespunt straks onder nul , dan hoef je zeker niet bang te zijn dat de kids het koud hebben. Deze warme jas van Bellaire is voor buiten en op de fiets een echte aanrader:)

Wil je deze 2 in 1 jas ook hebben voor je zoon voor?! Je shopt hem hier.

De trui die Sebastiaan onder het toffe jack aan heeft is overigens ook van Bellaire. De complete outfit van Bellaire zien jullie binnenkort op Shopaholiek!

 

dsc_0158 dsc_0154dsc_0162 dsc_0165 dsc_0177 dsc_0184dsc_0152

                                                                                                                    Sponsored post

Facebook Comments
Katja
Laatste berichten van Katja (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply