LOVETHELOOK Mandy REVIEWS TEENS

Gsus 4 the cool girls

12 november 2016

 

Senna in een monochrome look van Gsus

Of we een meidenset van Gsus wilden reviewen? Tja, wie wil dat nou niet?! Gsus, een Nederlands merk dat al heel wat jaren wereldwijd bekend staat om de bijzondere en speelse outfits voor zowel kinderen als volwassenen. Je hoeft maar een kijkje te nemen in de najaars- en wintercollectie van Gsus voor jongens en meiden en je bent om. Je spreekt het trouwens uit als het Engelse Jesus. Het merk staat vooral bekend om kleding die ‘anders dan anders’ is en van een hele goede kwaliteit. Zo wordt de kleding altijd getest voordat het op de markt wordt gebracht. De kinderlijn van Gsus is gestart in 2005 en gaat in deze lijn verder. Je komt hier dus geen lieve, kinderlijke kleding tegen, maar juist unieke stukken door het gebruik van gekke prints of bijzondere kleurencombinaties.

Met één blik op de outfit wisten we meteen al dat dit perfect past bij Senna. Het zwart-wit, de monochrome look is helemaal van nu. Het geeft de outfit een sportieve en eigenwijze twist. De collectie start vanaf maat 110 tot en met maat 176 en valt vooral in de smaak bij stoere kids met een eigen smaak die op willen vallen.

De lange top die Senna draagt in een warme offwhite kleur heeft een stoere tekst opdruk aan de voorkant: It’s only rock ’n roll, normal is boring. De halslijn is zwart gestreept. Een fijn en comfy tuniekje dat door het zwart-wit goed te combineren valt. Een vest mag deze winter echt niet ontbreken in je garderobe. En dit exemplaar vinden wij helemaal te gek. Het gebreide vest in een zwart/grijs gemeleerde kleur heeft strepen op de mouwen en zakken aan de voorkant. Een gebreide boord aan de onderkant en aan de mouwen zijn unieke details die dit vest bijzonder maken. De legging is eigenlijk meer een tregging. De stof is van zo een dikke en stevige kwaliteit, dat je het eigenlijk geen legging kunt noemen. De tregging heeft zwarte-ecru kleurige strepen en een lichtgrijs accent bij de knieën. Onder de tregging draagt Senna vandaag haar zwarte biker-boots en ook haar zwarte sneakers staan hier heel mooi bij. Als je wilt gaan voor een opvallende combi, denk dan eens aan bijvoorbeeld roze dr. Martens of knalrode sneakers.

Shoppen:

Lange top, vest, tregging

Maatinfo:

Senna is 1.48 m. en draagt de set in maat 146/152. De tregging en het vest passen haar prima. De lange top is nog wat ruim, ook bij haar armen. Het model van de top hoeft ook niet aansluitend te zitten en door de combi met het vest mag dit ook best wel wat ruimer vallen.

Informatie:

Meer informatie vind je op de website van Gsus of op Facebook.

Gsus leggingGsus topGsus vestGsus vestGsus topGsus top

* Sponsored Post

 

 

 

Facebook Comments Box
Mandy Stoop
Laatste berichten van Mandy Stoop (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply