BUDGET GIRL

Budgettip voor onze fashionista’s

20 november 2016

Budget: leopard sweaterdress

Dat wij Shopaholieks niet vies zijn van een luipaardprintje kan je vast niet zijn ontgaan. Vorige week liet Barbara al in deze blog zien wat haar musthave in luipaardprint was en nu hebben we weer een giga leuke tip voor je!

Ook al houden wij van merkkleding, wij zijn natuurlijk ook blij als we een musthave item scoren voor een budgetprijsje! Bij winkels als bijvoorbeeld Jola en Terstal vind je de leukste kleding voor je (kleine) meid of stoere boy, en zelfs voor tieners.

Deze sweaterdress vinden wij juist door de print helemaal te gek. Hou je van een subtiel luipaardprintje, tja… lees dan maar niet verder, want dan is dit niets voor jou. Het lange ‘sweatermodel’ geeft het geheel een stoere touch en de jurk kan op verschillende manieren gedragen worden. Als long sweater op een skinny jeans met sneakers krijg je een sporty outfit. Combineer de sweaterdress met een legging en een leuke bikerboot of van die gave chelseaboots in lakleer en je hebt een compleet andere look.

Voor degenen die er geen genoeg van krijgen, hebben we het geheel gecombineerd met een grijze legging met luipaardprint. Doordat het in dezelfde kleur is, maakt het de legging heel subtiel, want anders zou het – zelfs voor mij – too much zijn. Natuurlijk heeft Jola ook een groot assortiment aan leggings in zwart of kleur, en zelfs in lederlook of met zo’n sportief streepje aan de zijkant, dus de keuze is groot!

Shoppen:

Sweaterdress

Legging

 

Facebook Comments Box
Mandy Stoop
Laatste berichten van Mandy Stoop (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply