TIPS

Bedding Kids

14 januari 2017

Met het leukste en kleurigste beddengoed ziet een kinderkamer er toch weer net even iets gezelliger uit. Kies je voor de kinderkamer voor zoet roze, of juist voor een stoere marine look, ga je voor een spannende jungle stijl of heel erg Urban zwart met wit. Geef je de muren een kleurtje of kies je voor een kek behangetje. Er zijn zoveel stijlen, smaken, verschillende prints en kleuren mogelijk. Het gaat erom dat de kids er happy zijn, zich er veilig voelen en heerlijk slapen in hun eigen bed met de leukste beddengoed:) Welterusten en slaap lekker!

  1. Kussensloop Monkey 
  2. Hoeslaken Green
  3. Dekbedovertrek
  4. Kussensloop Flamingo
  5. Hoeslaken Flamingo
  6. Dekbedovertrek Flamingo
  7. Juniorbed zwart
  8. Origami Lamp Grijs
  9. Origami Lamp Roze
  10. Beanbag 

Tip: Als je net als ik dol bent op het regelmatig veranderen en stijlen van de kinderkamers kun je hier misschien iets aan hebben.

Houd de muren rustig in bijvoorbeeld een egale kleur of gewoon strak wit. Stijl de bedden met fleurige hoeslakens, kussenslopen, dekbedovertrekken en plaids. Maak het af met accessoires zoals een mooi vloerkleed, opvallende lampen,  grappige beanbags, zitzakken in de lievelings-kleur van je kind, posters aan de muur en heel veel kussens in verschillende vormen, kleuren en prints.

Succes!

Verkoopinfo: Het Slaaphuisje

 

Facebook Comments Box
Katja
Laatste berichten van Katja (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply