SPOTLIGHTSHOP TIPS

Extra korting bij De Kleertjesfabriek

26 juni 2018
Mega Sale Party

40% of 50% korting + 15% extra korting = heel veel korting

Oké, luister goed, onze één dag extra kortingsdag bij De Kleertjesfabriek begin juni was zo’n succes dat we dit nog één keer over doen. Alleen zijn de vaste kortingen inmiddels opgelopen tot minimaal 40% en soms zelfs 50% en daaroverheen krijg je alleen vandaag 15% extra korting. Zo, dat is lekker shoppen, het perfecte moment om die laatste items voor in de vakantiekoffer aan te schaffen. Of kies een setje wat je door kunt dragen in de herfst of alvast voor volgend jaar.

Je kunt bij De Kleertjesfabriek terecht voor de volgende toffe merken: Indian Blue Jeans, Retour Jeans, Kiestone, Baker Bridge, Pepe Jeans, Brian and Nephew, Jack Fischer en Brin d’Herbe. Hieronder vind je inspiratie hoe je al deze mooie merken met elkaar kunt combineren.

De extra korting van 15% krijg je op 27 juni 2018 met de code Shopaholiek-SummerSale. Als je je winkelwagen vol hebt, kun je de code invullen en activeren. Mocht het niet lukken stuur ons dan gerust een berichtje.

Dus bovenop de korting 15% extra korting met de code Shopaholiek-SummerSale bij De Kleertjesfabriek .

Untitled design (16)Untitled design (19)Untitled design (15)Untitled design (18)Untitled design (13)Untitled design (20)Untitled design (14)Untitled design (17)

#sponsored post

Facebook Comments Box
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply