Anouk MUSTHAVE

Levi’s shirt, een echte musthave voor boys & girls!

30 januari 2017

LEVI’S, A TRIP DOWN MEMORY LANE…

Toen ik dit Levi’s shirt zag kreeg ik direct een nostalgisch gevoel. Levi’s was in ‘mijn tijd’, in mijn jonge jaren hét merk. Iedereen liep in een 501 en in een shirt met het merklogo voelde je je helemaal de koning(in) te rijk.

Eigenlijk had ik nooit meer aan het merk gedacht, al wist ik natuurlijk wel dat het nog gewoon bestond. Maar na mijn middelbare schooltijd (of was het al eerder?) waren de Levi 501’s allang niet meer hip natuurlijk en werden verbannen uit mijn kast. Maar toen kwam pas geleden dit shirt ineens voorbij op Facebook. En gelijk kriebelde het weer. Ik zie de zwarte helemaal voor me bij Thije! Zo blijkt maar weer dat sommige dingen echt tijdloos zijn. Misschien toch ook maar weer eens een 501 passen…

Facts

 • Deze shirts zijn natuurlijk hartstikke unisex.
 • Voor de prijs van €17,50 hoef je het niet te laten. Oké budget is het natuurlijk niet, maar de meeste merkshirts zijn toch echt een stuk duurder.
 • Diverse kleuren, dus voor iedereen wat wils.
 • Verkrijgbaar vanaf maat 8 tm 16.
 • Maar er is ook een jongere kids variant! (2-6 jaar)
 • Voor nu nog wat te koud? Koop er dan eentje met lange mouwen, want longsleeves zijn er ook.

Fashionideetjes

 • Het allertofst vind ik het zelf op een destroyed jeans.
 • Bij meiden ook gaaf in combi met een tulerokje. Stoer meets girly!
 • Nu het nog kouder is, draag je er een denim of ruitjes bloes open overheen.
 • Of draag het shirt juist over de bloes! Het kraagje maakt het lekker preppy.
 • Met bikerboots of stoere sneakers maak je de totale outfit nog stoerder en echt helemaal af.

Zijn jullie net zo enthousiast als ik?

Shoppen

Je koopt deze Levi’s shirts bij SoMuch.nl.
Volg je SoMuch al op Facebook? Somuch Facebookpagina.

Wil je meer blogs van Anouk lezen? Klik dan hier.

levi's

Facebook Comments
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply