Hanneke NIEUWE COLLECTIE

MortenZ zomercollectie 2017

22 februari 2017

EINDELIJK TE KOOP! MORTENZ ZOMER 2017

Oke, bijna dan.. nog 2 uurtjes. We hebben er al weken naar uitgekeken maar eindelijk is het dan echt zover: de zomercollectie van MortenZ komt uit! Als moeder van twee stoere jongens kijk ik elk seizoen weer naar dat moment uit. Welke gave items zitten er dit keer bij? Wat wil ik per se hebben? Wat zijn de kleuren en de printjes dit keer?

Thije en Mats hebben jullie al een keer een gave sneak review mogen laten zien. En inmiddels heb je op de Facebookpagina van MortenZ ook al een en ander kunnen bekijken. We zetten een aantal items nog even overzichtelijk voor jullie onder elkaar.

Zelf ben ik helemaal weg van de gele en aqua kleuren deze collectie. Ik weet dan ook zeker dat daar wel het een en ander van in de kasten komt. Ook heb ik mijn zinnen gezet op een paar van de gave sneakers voor deze zomer. Deze maken elke outfit natuurlijk helemaal af. Het fijne van MortenZ vind ik de smalle pasvorm, waardoor het ook voor de smallere jongens perfect zit.

Het thema dit jaar is ’the Beach’. Helemaal goed natuurlijk, straks met dat mooie weer. Zo zie je dat terug in een aantal teksten op de shirts of bijvoorbeeld in een plaatje van een stoer surfboard. Ook zie je weer een hoop stoere prints terug. En de streepjes… ik ben gek op streepjes!

Wij Shopaholieks zijn er helemaal klaar voor! Jij ook? Weet je al wat je gaat kopen? Heb je al een echte favoriet? De echte fans weten dat je er bij sommige items altijd snel bij moet zijn. Wij zijn heel benieuwd en zouden het leuk vinden als je jouw aankoop laat zien in een reactie op deze blog!

MortenZ is verkrijgbaar in de maten 98 t/m 164 en vanaf morgen onder andere hier, hier en hier te koop.

Ter info: Alleen vandaag gratis verzenden op MortenZ Vi via Amazing Kids.

MortenZMortenZMortenZMortenZMortenZMortenZMortenZMortenZ

Facebook Comments Box
Hanneke Farber
Laatste berichten van Hanneke Farber (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply