BOY REVIEWS

Kleding voor tienerjongens

13 april 2017
kleding voor tienerjongens

EEN SUPERCOOLE PALMBOOMPRINT

Kleding voor tienerjongens, er gaat echt een nieuwe wereld voor mij open. Ik hou gewoon van kleur en printjes, maar opeens, echt zo maar opeens, paste dat niet meer bij Thijs. Als ik foto’s terug kijk van vorige zomer zie ik echt nog zo’n lief jongenskoppie en nu staat er een heuse tiener voor mijn neus. Helaas niet alleen in uiterlijk, maar ook in gedrag. Zo wat is dit mannetje koppig, eigenwijs en eigengereid. Gelukkig is hij ook heel lief en heel cool, kijk maar eens mee.

Bij IKKS zag ik dit zwart met witte shirtje met palmboomprint en ik was gelijk verkocht. Toch een door mij zo geliefd printje, ook lekker zomers van uitstraling en door de kleurtjes ook heel stoer. Stoer voor kleine mannen, maar ook zeker voor mijn grote tiener. Het contrasterende borstzakje geeft het shirt nog weer wat extra’s. Het leuke is dat beide printjes terugkomen in de capuchon van de mouwloze hoody. Voor dit vest viel ik omdat ik het een heel origineel item vind voor in de jongenskast. En toen had ik nog niet eens de achterkant gezien, deze is echt wauw toch?! Bij deze gave bovenstukken draagt Thijs een verschoten blauwe jeans met een tapered model. Weer eens wat anders dan de skinny’s die ik altijd voor mijn magere latje koop. Ik vind het een gave jeans en hij is prachtig afgewerkt met een biesje langs de achterzakken. Geweldige kleding voor tienerjongens toch?!

Alweer ruim een jaar geleden zag ik op de catwalk in Florence een trend waar ik helemaal verliefd op werd. Een opgerold pijpje met een leuke print sok eronder. Terug in Nederland kon ik alleen de perfecte printsok niet vinden. Tot ik dit dubbele paar zag van IKKS. Op de foto draagt Thijs een simpele gestreepte sok, dat vond ik bij deze look het mooiste. Maar de duo van deze sok is zwart wit met een palmboomprint print, dus die kan ik op deze manier dragen bij zijn andere monochrome en legergroene outfits. Ook passen de sokken perfect bij zijn Giga sneakers. In deze sneakers komt ook mijn liefde voor variatie en structuur terug. Zwart, wit en on egaal grijs afgewisseld met de structuur van het gaatjes leer. Ik vind deze schoen helemaal top.

Facts

  • Thijs is 140 centimeter en draagt alle items in maat 10, IKKS valt dus perfect op maat.
  • Zelfs in het riemlabel van de jeans komt de palmboomprint terug. IKKS is prachtig afgewerkt tot in de kleinste details.
  • Thijs heeft schoenmaat 36 en draagt de Giga sneakers ook in deze maat.
  • De print op de achterkant van de hoody is prachtig afgewerkt met een dikke badstof print.
  • Thijs is dan wel tien, deze outfit kan natuurlijk ook heel mooi zijn bij een kleiner ventje. Het is verkrijgbaar vanaf maat 3 jaar.

Fashionideetjes

  • Een heel mooie kleur bij zwart, wit en grijze kleding voor tienerjongens is legergroen.
  • Is dat niet kleurrijk genoeg voor jou? Probeer deze kleuren dan eens te combineren met fel oranje of fluor geel.
  • Natuurlijk kan het shirt ook op een korte broek, een paar slippertjes erbij en je zoon is klaar voor een dagje strand.
  • Een paar armbandjes zouden ook erg tof hebben gestaan. Thijs houdt er niet zo van, maar anders was ik voor een mix gegaan van zwart leer, gevlochten en de kleur legergroen erbij.

Shoppen

shop IKKS T-shirthoodyjeanssokken schoenen

Annemarie

kleding voor tienerjongens Kleding voor tienerjongenskleding voor tienerjongenskleding voor tienerjongens Kleding voor tienerjongens kleding voor tienerjongens kleding voor tienerjongenskleding voor tienerjongens

Facebook Comments Box
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply