TIPS TREND

Ontwerp zelf een hippe broodtrommel

6 mei 2017
hippe broodtrommel

TOO COOL FOR SCHOOL

Linde en Thijs hebben nieuwe broodtrommels en bekers voor naar school. En ze zijn zo leuk geworden dat ik het echt met jullie moet delen. Naast diverse foto’s hebben we ook een unboxing filmpje voor jullie gemaakt. Kijk en lees je mee en vergeet onder het kopje shoppen niet de kortingscode voor je eigen hippe broodtrommel te checken?

De lunch setjes zijn van het merk Mepal. Ik denk bij iedereen wel bekend om haar oerdegelijke broodtrommels en niet lekkende bekers. Verkrijgbaar in allerlei vrolijke kleurtjes of met plaatjes van populaire figuren voor kinderen. Het is misschien wat minder bekend dat je op hun site MyMepal ook zelf een ontwerp kunt maken voor een hippe broodtrommel.

En dat heb ik gedaan, echt super leuk. Je kiest op de website van MyMepal voor eigen ontwerp met foto’s. Vervolgens kies je het product dat je nodig hebt en loop je stap voor stap de ontwerpkeuzes door. Je kunt zelf de kleur van de trommel, het deksel, de rand en het ovaaltje kiezen. Naast de kleuren die we al wat langer kennen van MyMepal hebben ze ook drie nieuwe en trendy kleuren. Namelijk Nordic Denim, Nordic green en Nordic pink, deze laatste zie je terug in Lindes hippe broodtrommel. Naast het kiezen van de kleuren kun je het deksel versieren met een achtergrond, plaatjes en tekst. Ze hebben al allerlei leuke plaatjes en achtergronden klaar staan. Maar je kunt ook net als ik zelf een afbeelding kiezen of bijvoorbeeld een foto uploaden.

Ik heb mijn achtergronden gevonden via Shutterstock en gezocht op universe voor Thijs en unicorn voor Linde. Lijkt wat klank betreft best op elkaar, maar je krijgt toch twee heel verschillende dingen te zien. Voor afbeeldingen via Shutterstock moet je een klein bedrag betalen. Ze hebben enorm veel afbeeldingen en de kwaliteit is altijd goed. Wil je liever een gratis afbeelding van Google gebruiken zoek dan op grote afbeeldingen. Heel handig aan de website van MyMepal vind ik dat je een melding krijgt als je afbeelding niet de juiste kwaliteit heeft.

Met zo’n originele hippe broodtrommel hoeft er eigenlijk geen naam op. De kans is natuurlijk super klein dat iemand precies dezelfde heeft. Maar ik vond het toch leuk om op zowel de lunchbox als de beker de namen van de kids te zetten. Tot slot heb ik bij het ontwerpen ook opgelet dat de set zou passen bij hun tassen. Linde heeft een gaaf glam exemplaar van Zebra Trends en Thijs heeft een stoere Eastpack rugtas.

We hebben een filmpje gemaakt waarin Thijs en Linde de MyMepal bestelling uitpakken. Thijs en ik hebben zijn lunchset samen ontworpen dus hij wist wat erin zat. Linde is zo gek op eenhoorns dat ik het voor haar als verrassing heb gemaakt. In het filmpje kun je goed zien dat Thijs een geboren reclameman is, Linde wel heel gek is op eenhoorns en dat ze echt broer en zus zijn.

Shoppen

  • Je ontwerpt en shopt de Mymepal producten hier. Met de code shopaholiek17 krijg je 10% korting op je bestelling. De code is geldig tot en met september 2017.
  • De afbeeldingen kun je vinden op Shutterstock. Zoek op universe of unicorn, elke andere afbeelding is ook mogelijk.
  • Lindes tas shop je hier en die van Thijs hier.

Annemarie

  • Volg Annemarie op Instagram
  • Meer blogs van Annemarie lezen, klik dan hier

hippe broodtrommel hippe broodtrommel hippe broodtrommel hippe broodtrommelhippe broodtrommelhippe broodtrommel

Facebook Comments Box
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply