Anouk BUDGET MUSTHAVE

BUDGET MONDAY: Volant Jumpsuit

26 mei 2017
volant jumpsuit

Volant Jumpsuit, de BUDGET musthave van vandaag

Zoals jullie van ons gewend zijn, beginnen we de week met een BUDGET musthave. Vandaag is dat deze geweldige volant jumpsuit. Voor slechts €10,- is je dochter helemaal summerproof!

Net als bij mijn kinderen, liggen de kasten van jullie dochters waarschijnlijk al vol met zomerkleding en hoef je eigenlijk niet echt meer te shoppen.  Toch zou ik deze jumpsuit even bekijken als ik jou was. Het is echt een aanvulling op je zomergarderobe en naast dat hij prima geschikt is voor school, kan hij ook perfect dienst doen als kledingstuk dat je dochter ‘even snel’ over haar bikini of badpak aanschiet. En voor de prijs hoef je het niet te laten.

Het volant-stijltje is heel girly, maar door het stoere donkerblauw en het feit dat het geen jurkje, maar een jumpsuit is, maken hem ook perfect voor de wat meer sportieve dametjes. De oudere meisjes dragen hem off-shoulder en bij de kleintjes trek je de mouwtjes meer over de schouders heen. Een hemdje met gekleurde bandjes eronder is ook leuk en geeft een zomers effect. De jumpsuit heeft een allover print van witte bloemetjes, prachtig in combinatie met de volants op de schouders. Combineer hem met leuke sandaal of een makkelijk slippertje en je dochter is ready for summer!

Facts

  • Door de elastische hals en taille gaat de jumpsuit makkelijk aan en uit. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat het lastig is bij een bezoek aan het toilet ;-).
  • De jumpsuit is leuk geprijsd.
  • Volants zijn superhip.
  • De maatvoering gaat van 86/92 tot en met 158/164.

Ben je net als ik gek op jumpsuits? Check deze blogs dan ook eens:

Shoppen

De jumpsuit shop je hier.

Ik vind het leuk als je me volgt op Instagram. Mijn andere blogs lees je hier.

Facebook Comments
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply