Angelique BLOGGEN

Wordt Janneke onze nieuwe kidsfashionblogger?

19 juni 2017

JUULTJE HET MODEPOPPETJE

Kleding en met name kinderkleding, ik ben er dol op! Ik heb het niet van een vreemde, mijn moeder heeft lang een kinderkledingzaak gehad en is sowieso erg creatief op het gebied van kleding en maakt zolang ik mij herinner de mooiste jurken! Ik ben ook van mening dat elke jonge meid een mooie zwierjurk in haar kast moet hebben hangen! Sinds ik mama ben shop ik voornamelijk voor de kids. En om eerlijk te zijn, met name voor mijn dochters!

Voor mijn zoon, Gijs is het vaak pure noodzaak na de zoveelste broek met gaten en hij vindt het allemaal wel best wat hij aan krijgt voor kleding. Kortom, mama heeft drie kleine aankleedpoppen thuis en geniet daar optimaal van zolang ze mijn smaak nog kunnen waarderen! Juultje vindt het heerlijk om mee te gaan shoppen, ze is een klein modepoppetje, geheel gecreëerd door mama. Aan het begin van een seizoen worden de kledingkasten doorgepluisd en kijk ik wat ze nog nodig hebben. Ik koop graag een paar complete sets die ik aanvul met goede basics en mooie eyecatchers zodat ik volop kan combineren en de mooiste setjes kan maken. In de kledingkasten van mijn kinderen zie je een mix van verschillende merken en stijlen, veel prints gecombineerd met eenvoudige en mooie basics.

De set die Juultje draagt is vrij eenvoudig, maar door de mooie kleurrijke details in de rok en het gehaakte giletje wordt het een prachtig setje en een echte eyecatcher! De rok is van Indian Blue Jeans, ik vind dit een erg gaaf en stoer merk en hou van de girly touch. Het combineert goed met de stijl van Scotch R’belle. Dit vind ik zo’n mooi merk voor Juultje. Het heeft een fijne pasvorm en de kwaliteit is top! Deze tanktops zijn dan ook de perfecte basics voor in haar kledingkast. Het giletje is van de Shoeby en geeft de outfit net wat extra.

Facts

  • Juultje is 130 cm. Ze draagt de rok in maat 128. De rok valt mooi smal wat wel belangrijk is bij dit model.
  • De top draagt ze in maat 128. Bij basic tops vind ik het belangrijk dat ze mooi passend zitten. Een maatje kleiner had qua lengte wel gekund, maar zit dan niet comfortabel bij de oksels.
  • Het giletje draagt Juultje in maat 122. Een maat groter stond te veel open vandaar dat ik een maatje kleiner koos.

Fashionideetjes

  • De rok in combinatie met het witte shirt van Scotch R’belle en een stoer spijkerjack van de Shoeby is een ideale set voor het typische Nederlandse zomerweer!
  • De roze top van Indian Blue Jeans geeft het dat echte zomerse gevoel, aan de voeten een boho-sandaaltje en je outfit is af! De top valt wel iets losser en wat langer, draag hem eens op een kort spijkershort waardoor de top helemaal tot zijn recht komt en ideaal is voor warme zomerdagen.image5 (2) image4 (4) image4 (2) image3 (3) image3 (1) image2 (6) (1)

Facebook Comments

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Nicole 28 juni 2017 at 10:33

    Wat een leuk stuk! En wat ziet Juultje er prachtig uit! Modieuze dame ?. Mooi geschreven stuk vol inspiratie!

  • Leave a Reply