Barbara KIDS FASHION REVIEWS

Het zwanenjurkje van Stella Cove

8 juli 2017
Zwanenjurkje van Stella Cove

Bobbie mag dit zwanenjurkje van Stella Cove aan jullie laten zien en wat hebben we hierdoor een geweldige shoot samen gedaan. Het was met recht een moeder-dochter momentje wat ik niet snel zal vergeten. Vorige week zag je Linde al in twee hele gave bikini’s van Stella Cove. Dit blog lees je hier. Kun jij kiezen tussen die twee? Nou, ik echt niet, ze zijn beide geweldig!

Dit jurkje is van eenzelfde klasse en afwerking als de badkleding. Dit jurkje, kan ik wel zeggen, is een droom! Bij binnenkomst had ik eerst het idee dat het te groot zou zijn, maar dat was gelukkig niet het geval. Doordat er kwalitatief prachtig katoen is gebruikt, oogt het heel rijkelijk. Er zit ook een witte onderjurk in, waardoor het heel mooi valt. Door de prachtige materialen die zijn gebruikt, blijft het toch een heerlijk licht en wervelend exemplaar!

Heb je de print al goed bekeken. Het is er zo mooi op ‘getekend’. Hierdoor wordt het een tikkeltje urban, designer-like en super fashionable. Het gele snaveltje maakt het wat mij betreft helemaal af!

Bobbie en het zwanenjurkje moesten natuurlijk op de foto met onze opblaaszwaan! Wat hebben we genoten van dit sprookjesachtige plekje, de zomerse avond en het samen zijn. Zie jij je meisje straks, op vakantie, hierin lopen? Flanerend over de boulevard of rennend over die berg? Dit is een jurkje wat je zelden ziet. Dit is puur!

Facts

  • Dit jurkje heeft als labelmaat 8 yrs en Bobbie is 8 jaar, dus het valt perfect op maat

Gelegenheidsideetjes

  • Ik zie alleen nog maar die boulevard en die ondergaande zon. Slippertjes of sandalen eronder en het is perfect!
  • Op school kan het natuurlijk ook. Gewoon lekker dragen! Ik wilde een spijkergiletje aankaarten, maar eigenlijk is dit jurkje goed, zoals het is. Ik zou er geen poespas van maken, maar dit laten stralen.

Shoppen

Zwanenjurkje

 Barbara

Op Instagram vind je veel foto’s van mij en ook van deze shoot zullen er nog veel op mijn insta geplaatst worden. Heb je zin om mij te volgen? Ik zou het super vinden! Deze en andere blogs, die ik voor jullie heb geschreven, kun je terug vinden onder deze link.

 

Zwanenjurkje van Stella Cove

Zwanenjurkje van Stella Cove

Zwanenjurkje van Stella Cove

Zwanenjurkje van Stella Cove

Zwanenjurkje van Stella Cove

Zwanenjurkje van Stella Cove

Zwanenjurkje van Stella Cove

Zwanenjurkje van Stella Cove

Zwanenjurkje van Stella Cove

sponsored-post

 

 

 

Facebook Comments
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply