Barbara EVENT

O, kom er eens kijken Sinterklaas…

15 september 2017
o, kom er eens kijken

O, kom er eens kijken lieve papa´s en mama´s het is bijna zover. Sinterklaas komt, nog sneller dan je denkt, weer naar Nederland. En dan begint het gepieker en gepeins weer van voren af aan. Wat gaan we onze lieve eigenwijze bengeltjes geven? We beginnen weer zoetjes aan lijstjes te maken voor boefje één, twee en drie en wie weet nog meer😊 We noteren het op briefjes of misschien zoals ik, in m’n telefoon notities? En dan maar hopen dat we uiteindelijke de juiste cadeautjes hebben opgeschreven voor die lieve man die, met ons gekochte presentjes, met de eer gaat strijken.

Hier in ons huis is het altijd een moeilijk verhaal. Met drie meiden is er op dit grondgebied eigenlijk al te veel op meidengebied. Tja, wat moet die oude man nu nog geven. Deze Hollandse zusjes die niets te kort komen, hebben écht alles al. Al denken de dames daar natuurlijk heel anders over.

Hoe leuk was het dan ook voor Zonne en Nova om naar de krochten van het speelwalhalla HASBRO te gaan en daar heel veel, ik zeg, super trouper veel, speelgoed te zien. Het bleef trouwens niet bij zien. Er mocht naar hartenlust gespeeld, uitgeprobeerd, gelachen en gesnoept worden.

Bij binnenkomst werden we hartelijk onthaald door een aantal pieten uit Madrid. Zij waren al bezig speelgoed te verzamelen en in te pakken voor alle kinderen van Nederland. Na de nodige chocolademunten, pepernoten en limonade gingen we alles eens op ons gemak uitproberen.

Het ieniemienie kinderboerderijtje, met onder andere een bijna levensechte, superzachte tijger en eenhoorn van FurReal, was wel één van de favorieten van de meisjes. Het trollenhuis vond Zonne zo geweldig en wat dacht je van My Little Pony en Frozen.

Nova zwijmelde helemaal weg bij de Elsa pop, waarmee je al drukkend op de lichtgevende sterren op haar jurk het alom bekende nummer: Let it go ten gehore kon brengen.

De professionele schmink van My Little Pony en natuurlijk het kleien, was eigenlijk de top of the bill voor de meisjes. Nova bleef Elsa vlechtjes kleien met Piet en Zonne maakte een prachtig taartje in brandforgirls kleuren.

De meisjes hebben genoten en ik weet wat ik aan Sinterklaas kan doorgeven. Zal ik het vast verklappen? Kijk maar naar foto 6 en 7….  Niets zeggen he….

Shoppen

Bol.com

Inspiratie-outfits

Zonne:

Nova:

Barbara

  • Volg je mij al op Instagram: barbara.vanschaik? Hier kom je dagelijkse outfitfoto’s tegen, maar ook foto’s van alledag. Ook deze dag was live mee te spieken in mijn Stories.
  • Meer blogs lees je hier

o, kom er eens kijken

o, kom er eens kijken

o, kom er eens kijken

o, kom er eens kijken

o, kom er eens kijken

o, kom er eens kijken

o, kom er eens kijken

o, kom er eens kijkensponsored-post

Facebook Comments Box
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply