Barbara NIEUWE COLLECTIE

NIEUW MERK: INDEE collection 2017

23 september 2017
INDEE collection

Afgelopen zomer kwam dit Belgische tienermerk op Nederlandse bodem neergestreken en INDEE collection valt op! Wellicht heb je het mondjesmaat al wel voorbij zien komen en zo niet lees en bekijk dan toch even dit blog.

Deze collectie voor jonge meiden, van 6 tot 16 jaar, kenmerkt zich door de felle kleuren en de catchy, pop-art geïnspireerde prints. INDEE wil graag dat onze dames zichzelf zijn en zich laten zien. Dit merk is uitermate geschikt om de meest kekke combi’s te maken! Je hoeft er niet bij te lopen als het halve schoolplein. Nee, probeer eens wat out-of-the -box combinaties en zo creëer je je eigen stijl. Durft jouw dametje dat of juist helemaal niet?

Eigenlijk is één ding bij INDEE dat voorop staat: onafhankelijkheid! En dat worden onze meiden natuurlijk ook. Dat merk ik wel aan Bobbie, nu ruim 8,5 jaar oud.We zitten gelukkig nog steeds op één lijn, maar haar wensen en ideeën kan zij ook perfect onder woorden brengen en steekt ze niet onder stoelen of banken.

Deze onafhankelijkheidsboodschap staat dus voorop bij de twee Belgische designers van INDEE. Als je ook bekijkt wat er nu allemaal in de collectie zit dan is alles fris, vernieuwend en krachtig. Door zelf te gaan combineren met de te gekke opvallende prints en gewoon te durven, staat je look als een huis.

Het kleden van jezelf moet FUN zijn en daar draait het om!

Binnenkort mogen Bobbie en ik een geweldige outfit reviewen en we hebben het al mogen zien en voelen. Dit is een hoogwaardig staaltje vakmanschap, dat kan ik je vast zeggen. Het overtreft onze stoutste verwachtingen. Het is zo mooi van kleur, gedetailleerd en prachtig van stof. Het is écht smullen geblazen!

Facts

 • Vanaf 2017 op Nederlandse bodem
 • Maatvoering is van 6 – 16 jaar
 • Felle en catchy designs
 • Maximaal combineerbaar
 • Straalt vrolijkheid en frisheid uit
 • Het is uniek
 • Kwalitatief hoogwaardig
 • Prachtige details en afwerking

Informatie

INDEE

Shoppen, onder andere:

 • hier, littlefashionaddict.com
 • hier, Goldfish.be

Barbara

 • Volg je mij al op instagram: barbara.vanschaik? Ik zou dat heel gezellig vinden. Ik zet daar de outfitfoto’s op van mijn meiden, maar ook alledaagse kiekjes. Bobbie komt binnenkort ook als een INDEE -girl op Instagram, dus kom kijken.
 • Meer blogs van mij lees je hier terug

 

INDEE collection

INDEE collection

 

 

 

 

Facebook Comments Box
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply