BOY Hanneke REVIEWS

REVIEW Billy & Lilly! Winter ’17/ ’18

25 september 2017

READY, STEADY, BOARD!

Vorige week konden jullie op Shopaholiek al een te gekke review lezen over Billy & Lilly. Aukje liet toen haar favoriete set zien. De blog kun je hier nog eens nalezen. Deze week laat Sepp jullie zijn favorieten zien! Voor de foto’s gingen we naar buiten. Met de beginnende herfst en het heerlijke zonnetje was het een topdag! 

Sepp laat jullie vandaag een borgvest, longsleeve en sweatpants zien. Elke winter hebben wij wel een van de heerlijke vesten van Billy & Lilly in huis. En elk jaar lijken ze weer mooier te worden. Het vest ‘Storm Navy’ is heerlijk warm en voldoet in de herfst ook perfect als jas. De zachte teddystof maakt dit vest heerlijk draagbaar en de stoere kleurencombi navy, petrol en wit maken dit vest echt tot een topper. Sepp vindt vooral de strepen op de voorkant stoer. De afsluitbare zakjes zijn vooral handig om vol te proppen met eikeltjes, steentjes en andere schatten. Herkenbaar?

Over het shirt hoefden wij niet lang na te denken. We vielen direct voor de prachtige patrol kleur van ‘Longsleeve Gijs’. Net als voorgaande jaren heeft Billy & Lilly ook dit keer weer verschillende longsleeves gemaakt om eindeloos mee te combineren. Ze kijken daarbij goed naar wat jongens graag willen. Het moet stoer zijn maar vooral meebewegen. De leuke, gele tekst en strepen op de mouw laten het shirt lekker opvallen. Ik vind vooral de allover print heel mooi!

Dan mag een gave sweatpants natuurlijk niet ontbreken in deze set. We kozen voor de lichtgrijze variant maar uiteraard zijn ze er weer in meer kleuren. Sepp draagt ze altijd heel graag. En geef hem eens ongelijk, hij kan er heerlijk in rennen, klimmen en spelen. Meer hebben jongens toch niet nodig? De broek heeft bovenin een brede band met een koord en steekzakken. Erg gaaf zijn de stoere padded stukken op de bovenbenen. Een echte musthave hoor!

FACTS:

  • Sepp is 110 cm lang en draagt de hele set in maat 110/116. Het valt goed op maat.
  • Billy & Lilly is alleen online verkrijgbaar op hun eigen website. Zo blijft het uniek!
  • Alles is altijd van goede kwaliteit en bovendien scherp geprijsd.
  • De kleding van Billy & Lilly is al verkrijgbaar voor de allerkleinsten vanaf maat 50 t/m maat 152

SHOPPEN: longsleeve  broek  vest

Wil je meer blogs van mij lezen, kijk dan hier. Verder ben ik ook actief op instagram en ik vind het altijd leuk als je me volgt @Hanneke

Billy&LillyBilly&LillyBilly&LillyBilly&LillyBilly&LillyBilly&LillyBilly&LillyBilly&Lillysponsored-post

Facebook Comments Box
Hanneke Farber
Laatste berichten van Hanneke Farber (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply