BOY GIRL Jolanda SPOTLIGHTSHOP

SALE bij Kindergoed.com!

2 juli 2017

Bente in de B.Nosy pauwen jurk

van Kindergoed.com

 

Overal om je heen zie je sale, sale, sale. Je wilt je zomergarderobe voor de kids compleet maken met een paar mooie items maar wat moet je toch kiezen? Kindergoed.com is een webshop die staat voor service en kwaliteit. Ze willen de kleding dan ook graag laten zien. Zelfs in de sale! Want een aanfoto zegt zoveel meer dan een plaatje op de website. Vandaar dat we in deze blog een prachtige jurk van B.Nosy onder jullie aandacht willen brengen. En je shopt deze jurk en nog heel veel anders moois met een behoorlijke korting op Kindergoed.com!

Wellicht kennen jullie de shop Kindergoed.com al. Een leuke, trendy shop met de tofste merken voor onze kids. Bij Kindergoed.com hebben ze een goed oog voor trends en daarom hebben ze ook vaak de nieuwste merken in hun collectie. Naast bekende merken als bijvoorbeeld Mim-pi, Dutch Dream Denim, Moodstreet en Molo hebben ze dit seizoen ook Lavalava voor de meiden en TYGO & Vito voor de jongens in hun assortiment. We lieten hier al eerder prachtige sets van zien. Klik op het merk om de blogs nog even terug te lezen. Ook het hippe O’Chill is nieuw in de collectie!

Terug naar B.Nosy. Ook zo’n geweldig merk uit de shop van Kindergoed.com. Mooie kleuren, fijne stoffen en goede pasvormen. Dochter Bente was helemaal weg van de pauwen jurk uit de zomer 2017 collectie. Ten eerste is ze een enorme dierenvriend en ten tweede heeft de voorzijde prachtige glitters in de vorm van kleurige pailletten en gouddruk. Dus de keuze was snel gemaakt! Ik was het helemaal eens met deze keuze want geel staat haar ook erg leuk…  zeker nu ze al een lekker bruin tintje heeft van de zon. Wat vinden jullie? Deze jurk wil je toch gewoon hebben!

Facts:

  • Bente is 125 cm lang en draagt de jurk in maat 122/128. Deze jurk valt dus goed op maat.
  • De voorzijde bevat een prachtige gouden print die nog wordt versterkt door kleurige pailletten.
  • De achterzijde van de jurk heeft een mooie verenprint en maakt de jurk echt uniek.
  • De stof van de jurk is katoen met elastan, wat zorgt voor veel draagcomfort.
  • De jurk is ook verkrijgbaar in de kleur grijs.

Shoppen:

  • Je shopt de jurk met een leuke korting hier!
  • Ben je benieuwd naar alle andere sale items, klik dan hier.

Enne… had ik al gezegd dat de website zo lekker overzichtelijk en snel is. Wat mij betreft echt een pluspunt! Kindergoed.com is ook te vinden op Facebook en Instagram!

 

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier. Jolanda volgen op instagram, dan klik je hier.

 

Kindergoed.com

Iets frisser buiten? Combineer met leuke kousen en een spijkerjasje!

 

Kindergoed.com

 

Kindergoed.com

 

Kindergoed.com

Kindergoed.com

 

Kindergoed.com

Kindergoed.com

 

Kindergoed.com

 

*Sponsored post

 

Facebook Comments Box
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply