GIRL LOVETHELOOK

RED versus BLUE

9 november 2017
RED

Welk van deze twee te gekke outfits zou jij kiezen voor je dochter? Links of rechts? RED of BLUE? Laat het ons weten op Facebook, we zijn zeer benieuwd!

OUTFIT 1 RED

De kleur van dit prachtige jurkje ‘Maira Red’ trok direct mijn aandacht. Ik hou enorm van rood en kan dit seizoen dus mijn hart ophalen met alle roodgekleurde collecties. De gestreepte boorden van de jurk komen terug in de stijlvolle riem en zag je die allover LOVE print al? We LOVE it! We combineren de jurk op een basic manier, met een navykleurige warme wintermaillot. Mooi door zijn eenvoud. De gewatteerde tas heeft aan beide zijden een andere print en is daardoor een multi-match!

OUTFIT 2 BLUE

Of gaan jij en je dochter toch voor de tweede outfit? Ook hierin vind je veel rood terug, maar de main colour is blauw. Je dochter zou niet misstaan op een echte Engelse school, het college stijltje is op en top aanwezig. Ik ben zelf gek op de ruitjesprint. Misschien herinner je je het jurkje van Benthe met deze print nog wel? (Nee? lees de moeder/dochter blog hier dan snel terug ;-)) Het rood van de legging komt terug in de mouwen van het shirt en geeft de outfit het ton-sûr-ton effect waar we zo van houden.

Welke outfit vind jij leuker en past beter bij jouw dochter?Ik denk dat ik maar gewoon GEEN keuze maak! Ik heb tenslotte twee dochters… RED voor Benthe en BLUE voor Norah it is!

TIP! De website van Chaos and Order is helemaal vernieuwd! Nu tijdelijk gratis verzending op alle bestellingen (t/m a.s. zondag).
Shop je outfit snel op www.chaos-and-order.com

Voor nog meer outfitinspiratie kun je mij en mijn kinderen ook volgen op Instagram, je vindt ons via @anouk_klaassen. Mijn andere blogs kun je hier teruglezen.

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply