Hanneke KIDS FASHION TIPS

JEANS: Hier vind je de perfecte fit!

18 april 2018

SKINNY, SUPER SKINNY EN ULTRA SKINNY FIT

Als je kinderen net zo slank zijn als mijn drietal dan herken je vast dit probleem: het vinden van een jeans die gewoon mooi aansluit. Vooral voor mijn oudste zoon is dat vaak een behoorlijke opgave. We hebben al tal van merken uitgeprobeerd maar meestal zat het toch nét niet goed. Tot we  de RED LABEL collectie van BLUE REBEL ontdekten.

Eerder liet Aukje al een mooie jeans zien. Dat kun je hier nog eens teruglezen. Sepp droeg in dit blog een gaaf short.

RED LABEL

De spijkerbroeken van Red Label zijn het hele jaar door verkrijgbaar. Met de tijdloze wassingen en eigentijdse pasvormen vind je altijd wel een jeans die perfect zit bij je zoon of dochter. De collectie is onlangs vernieuwd en daarmee zijn er nóg betere fits. Voor de jongens zijn er de skinny en super skinny jeans en voor de meiden ook nog de ultra skinny. Heb je dus net als ik soms moeite om een perfecte jeans te vinden voor je smalle zoon of dochter? Dan moet je de jeans van Red label echt eens proberen!

Op de foto’s draagt Mats super skinny BLUE REBEL TILE – ART WASH, een jeans die wel tegen een stootje kan en dus ideaal is voor ondernemende jongens. De broek zit hem perfect! Het T-Shirt komt uit de SPOT ON collectie van Blue Rebel en heeft een stoere, army kleur. We waren verrast door de enorm zachte en luchige stof. Wat een leuke combi zo!

MAATINFO:

  • Mats is 148 cm lang en draagt de jeans en het shirt in maat 146. Het valt goed op maat.
  • De Rel Label collectie is verkrijgbaar vanaf maat 92 t/m 176.

SHOPPEN:

online: jeans – shirt

De hele collectie van Red Label zie je hier.

Kijk voor alle verkooppunten bij jou in de buurt in de storelocator op de officiele website van Blue Rebel.

Volg je mij al via instagram? Op mijn account @Hanneke plaats is regelmatig nieuwe foto’s van mijn kinderen in de nieuwe collecties. Wil je mijn andere blogs lezen, kijk dan hier.

Red LabelRed LabelRed LabelRed LabelRed LabelRed LabelRed Labelsponsored-post

 

 

Facebook Comments Box
Hanneke Farber
Laatste berichten van Hanneke Farber (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply