Anouk GIRL KIDS FASHION

Don’t believe the hype

4 juni 2018
hypes

EAT SLEEP FORTNITE REPEAT

Hypes, ze zijn er altijd en komen vaak uit het niets. Mijn kinderen zijn er erg gevoelig voor, net als ikzelf vroeger. Ik spaarde Flippo’s en wilde perse een Tamagotchi (die ik vervolgens niet kreeg, arme ik ;-)) en nu zijn er L.O.L. Ballen, Swishen en tegenwoordig ook Fortnite.

Fornite, tot voor kort had ik er nog nooit van gehoord, maar het is blijkbaar een immens populaire game. Hoewel mijn kinderen dit zelf helemaal niet spelen, zijn ze wel bekend met de dansjes en bijbehorende termen. Die wij dus vervolgens de hele dag moeten aan horen en aan zien. Ik vind het er volslagen krankzinnig uitzien, maar dat schijnt er allemaal bij te horen. Dat het een echte hype is, blijkt wel uit het feit dat er zelfs hippe kettingen met de grappige tekst ‘eat, sleep, fortnite, repeat te verkrijgen zijn. En Benthe vond dat natuurlijk maar wat cool!

De outfit

Benthe’s rode jumpsuit hebben we al even in huis en is de kast al regelmatig uit gekomen. Voor ons is het nu al een van de musthaves van dit seizoen. Hij is gemaakt van een zacht katoen en sluit door middel van een knoopje bovenaan haar rug. Het knoopje gaat makkelijk los en vast en je kind heeft dus geen hulp nodig bij het aan- en uitkleden. De grappige quote maakt de jump lekker eigenwijs, terwijl de ruffles aan de kapmouwtjes zorgen voor een girly effect. Hierdoor is de jump voor elk type meisje een topper, of ze nou sportief, girly of een echte stoere dame is! (Bij het bestellen kun je de normale draagmaat van je dochter aan houden).

Shoppen

  • Kijk hier voor de kettingen.
  • De Lydia jumpsuit shop je hier (of hier al met korting (let op: nog een beperkt aantal maten beschikbaar)).

Op mijn Instagramaccount @anouk_klaassen deel ik mijn favoriete foto’s van alledag en natuurlijk de outfits van mijn kids, kom je me daar volgen? Mijn eerdere blogs lees je hier terug.

hypes

hypes

hypes

hypes

 

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply