Hanneke OOTD

De top 5 zomerfavorieten van Aukje!

2 juli 2018

Inmiddels is het wat rustiger in de kindermodewereld. Achter de schermen wordt door alle merken natuurlijk al keihard gewerkt om straks de wintercollectie te lanceren maar op dit moment genieten wij nog even lekker van al dat moois voor de zomer. Wat hebben we al een hoop warme dagen gekregen en voorlopig blijft het weer zo dus het is tijd om eens te laten zien wat hier het vaakst de kast uitkomt!

5. De jumpsuit van Sissy-Boy

Wat heeft deze jumpsuit toch een heerlijk, vrolijk kleurtje. Ik schreef er eerder al een blog over. Deze kun je hier nog eens nalezen. Aukje draagt ‘m graag, vooral vanwege de leuke print met bijen en ze kan er ook heerlijk in bewegen en spelen. Aukje is 130 cm lang en draagt maat 134. Deze zit perfect!

4. Handle with care – Br@nd for Girls

De hele set is leuk maar wij zijn vooral fan van het shirt. Ik heb wel even getwijfeld hoor. Wit is nou niet de meest praktische kleur voor mijn dochter. Maar ze draagt het heel veel en het shirt ziet er nog steeds perfect uit. Vooral de print vinden we zo leuk. Ze krijgt er ook altijd reactie op van andere mensen. Een tijdje terug moest Aukje op twee plaatsen gehecht worden na een flinke val. De volgende dag droeg ze dit shirt. Erg toepasselijk haha!

3. Jurk met streepjes – Claesens

Deze jurk pakt Aukje zelf heel veel. Ik begrijp dat wel, aangezien ik zelf enorm fan ben van streepjes. Aukje vindt ‘m vooral heel lekker zitten, helemaal nu met dat warme weer. De stof is lekker zacht en valt mooi aangesloten. Aukje draagt hier wel een maatje groter want de jurk valt klein. Dit is maat 146.

2. De schelpentop – Br@nd for Girls

Uiteraard komt dit merk 2 keer voor in mijn top 5. Ik ben al jaren fan en er is geen merk waarbij ik mij zo op de nieuwe collectie verheug als Br@nd for Girls. De schelpentop hadden we pas toen de collectie al een tijdje uit was maar inmiddels is deze favoriet! Door de vele kleurtjes is hij goed te combineren maar Aukje draagt er vooral het bijpassende rokje van Br@nd bij. Echt een supersetje! En stiekem heb ik de wintercollectie al gezien… ik raad iedereen aan alvast te sparen, het is weer zó mooi allemaal!

1. Hét zomerse jurkje van Ninni Vi

Dit jurkje komt eigenlijk de kast niet in. Het wordt zó weer van de waslijn gepakt en aangetrokken. Zowel ik als Aukje vinden deze geweldig, helemaal met het fantstische vestje. De kleur is zo mooi en zo heerlijk zomers! Aukje heeft samen met mij de top 5 samengesteld en deze moest van haar absoluut op nummer 1, en ik snap dat.

Wat staat er bij jouw zoon of dochter op nummer 1?

Als je al mijn blogs wilt lezen vanaf dit voorjaar of daarvoor, kijk dan eens hier.

top 51btop 5

Facebook Comments Box
Hanneke Farber
Laatste berichten van Hanneke Farber (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply