GIVE-AWAY Hanneke SCHOENEN

De winnaars van de Braqeez Give Away zijn bekend!

14 oktober 2018

HEB JIJ EEN PAAR BRAQEEZ KINDERSCHOENEN GEWONNEN?

Het zal je niet ontgaan zijn, deze week kon je meedoen aan de gave Give Away van Braqeez. Je maakte kans op een paar kinderschoenen voor je zoon of dochter. En wij mochten maarliefst twee winnaars kiezen! Heb jij meegedaan? Kijk dan snel of je hebt gewonnen!

Braqeez heeft elk seizoen een zeer uitgebreide collectie kinderschoenen. Wij zijn groot fan van dit merk want het is niet alleen altijd heel mooi, de schoenen zijn van zeer hoge kwaliteit en hebben een perfecte pasvorm. Je vindt er altijd wel iets om je favoriete outfit helemaal af te maken. In mijn eerdere blog liet Sepp jullie hier al zijn stoere schoenen zien en deze week nog kwamen deze gave velvet laarzen van Bobbie langs. Het fijne aan Braqeez is dan dat de schoenen een prima prijs/ kwaliteitverhouding hebben. Ze zijn stevig, makkelijk zelf aan te trekken en mijn kinderen lopen er heel graag op. Daarnaast weten ze precies wat jongens en meisjes willen dragen! Iedere Braqeez schoen is voorzien van slijtvaste rubberzolen, zachte leren voeringen, flitsende materialen en uitneembare binnenzolen.

Er is heel enthousiast gereageerd, geliked en gedeeld. Bedankt daarvoor! En dan is het nu tijd om de twee gelukkige winnaars bekend te maken:

AND THE WINNERS ARE….

We hebben twee winnaars!

Viv Schobben, jij wint een paar stoere schoenen voor je zoon!

Mariette van Hooijdonk, jij wint een paar mooie laarzen voor je kleindochter!

Jullie mogen een mailtje sturen naar hannekefarber@gmail.com en ik zorg dat jullie de gewonnen prijs zsm ontvangen.

*) je wint het paar dat jij kiest, mits deze op voorraad is.

GEFELICITEERD!

Deze actie werd mogelijk gemaakt door Braqeez.

Volg je mij al via instagram? Op mijn account @mama_mause plaats ik regelmatig nieuwe foto’s van mijn kinderen in de nieuwe collecties. Wil je mijn andere blogs lezen, kijk dan hier.

braqeezBraqeez

Facebook Comments Box
Hanneke Farber
Laatste berichten van Hanneke Farber (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply