GIRL REVIEWS

Een rokje, blauw met rode blaadjes

10 november 2018

HOW TO BE HAPPY?

Decide every morning that you are in good mood

En mocht je daar een beetje moeite mee hebben, dan helpt deze trui van IKKS je de goede richting op. Tijdens een bezoekje aan de winkel van TOFF Kidswear in Zwolle vonden Linde en ik dit item. Linde viel voor de harige letters en ik voor het wat wijdere model met roezels op de mouw.

De hele collectie van IKKS is trouwens super leuk. Bij TOFF Kidswear gaan we meestal mixen en matchen. Maar er zijn nog maar weinig merken die precies dat meisjesachtige en romantische stijltje hebben van IKKS en laten Linde en ik nou juist daar zo van houden. Naast het truitje dat ze nu draagt waren er ook superzachte wat pluizigere truien en ook nog een leuk bontgiletje, echt even checken hoor de IKKS collectie.

Natuurlijk zijn er ook meerdere leuke rokjes in de collectie, maar deze mooierd sprong er voor ons echt uit. Het rokje heeft twee laagjes, is zwierig en heeft rond de taille een mooie bies. Het rode blaadjes patroon contrasteert prachtig tegen de donkerblauwe ondergrond. Super handig aan dit rokje is dat de taille verstelbaar is door middel van knoopsgatelastiek. Het leuke sjaaltje van IKKS konden we ook niet laten hangen, daar wordt de outfit net weer anders dan anders van.

Shoppen en maatadvies

Linde is nu 135 centimeter en past van IKKS alles prima in maat 10. Het merk valt dus eerder wat kleiner, dan groter. Wij gingen naar de stenenwinkel van TOFF Kidswear in Zwolle, we wonen er maar 5 minuutjes vandaan (GEVAARLIJK). Ook in Enschede en Hengelo hebben zij een mooie store. Mocht je online willen bestellen, stuur dan een berichtje naar info@toffkidswear.nl.

Lindes laarsjes zijn van RedRag, de legging van Scotch en de kousjes van Collegien. Alles uit vorige seizoenen.


TOFF
Ikks
IkksIkksikksIkksIkksIKKS

Facebook Comments Box
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply