Angelique SPEELGOED

FurReal Rock a Too – papegaai

9 december 2018

Deze kleurrijke showbizzpapegaai is de nieuwste aanwinst in de FurReal familie: Rock a Too

OMG….. hou je van herrie: vergeet dat direct deze papegaai. Maar kun je wel tegen een beetje lawaai dan is deze Rock a too van FurReal een fantastisch stuk speelgoed want:

  • Rock a Too ziet er fantastisch uit en is superzacht met prachtige details.
  • Hij  (of zij – daar ben ik nog niet over uit) klets de oren van je kop
  • Werkt ontzettend op je lachspieren
  • Never a dull moment
  • En let op: echt iedereen wordt blij van de fratsen die Rock a too uithaalt.
  • Er is serieus geen kind die dit niet leuk gaat vinden
  • Last but not least: hij is gek op kroelen

Druk op zijn neus en Rock a Too praat je na in zijn vogelstem. Door op zijn borst te drukken herhaalt hij als een echte papegaai je opgenomen stem. Hij danst, lacht en klets aan één stuk door. Aai zijn wang en hij kirt er op los. Wat een charmeur, en wat een schatje :).

Rock a Too is een feestje om in huis te hebben en zeker ook een leuk item om kado te geven. Het beestje kost rond de 89 euro en je kunt hem bij bijna alle speelgoedzaken vinden. Wij hebben deze showbird al even in huis en met de hand op mijn hart, geen verkooppraatje, dagelijks lopen mijn kinderen met deze papegaai rond en hij gaat zelfs mee naar bed.

Rock a Too de showbizzvogel komt je entertainen!  Met meer dan 50 combinaties van geluid en bewegingen heeft hij de aandacht van het publiek zo te pakken. Rock a Too wordt graag geaaid en bewonderd – aai over zijn linkerwang en kijk wat hij doet – misschien krijg je wel een kusje!. Lach om zijn maffe grapjes of zing en dans vrolijk met hem mee. Of neem grappige zinnetjes op en speel ze weer af… zeker weten dat er flink gelachen gaat worden!

Wil je meer info over het laatste nieuwe speelgoed. Klik dan even op de link speelgoed om te zien welke trends er op dit moment zijn.

Met dank aan Eva en Hasbro

img_2167

 

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply