GIRL Marieke NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

Review: O’CHILL HERFST/WINTER 2019

20 augustus 2019

Rood, panter, blauw ik hou van jou!

Hebben jullie een fijne zomervakantie gehad? Wij wel! Heerlijk met ons gezin aan de kust, genieten van elkaar en al het moois om ons heen! En…van alle sneaks van de nieuwe collecties die af en toe voorbij komen. Ik kan er altijd enorm van genieten en verheug me er weer op de kasten klaar te maken voor het nieuwe seizoen. Meestal combineer ik dit na de vakantie met de vakantiewas waarbij ik dan direct alles uit de kast haal wat we niet meer door gaan dragen of kunnen combineren met de nieuwe collecties of waar onze kids uitgegroeid zijn. Want het zonnetje laat de kids hier iedere zomer toch wel gemiddeld een maat omhoog schieten. Merken jullie dat ook bij jullie kinderen?

Bij thuiskomst werden we verrast door een pakketje van O’CHILL voor ons meisje Lizze om een review te schrijven over hun najaarscollectie. Ik hoop altijd nog lekker wat kleur terug te vinden in de najaarscollecties voor de kids. Bij O’CHILL slagen ze daar steeds weer in, met vlag en wimpel zelfs! Vrolijke, speelse kleuren en prints sieren wederom de mooie stoffen van de heerlijk draagbare items.

Wij zijn direct verliefd op de gave flared pants met panterprint in rood en blauw! Love it! De zilverkleurige glitter bies maakt het voor ons meisje meteen tot een favoriet. De flared pants zagen we al voorzichtig in eerdere collecties opduiken maar dit najaar is het een echte musthave voor je meisje! Als top een supergave knalrode longsleeve met leuke girly ruches en als leuk detail een panter-patch onderaan het shirt. De gave sjaal maakt deze outfit compleet. Super voor wanneer het wat frisser is en ook fijn te combineren met bijvoorbeeld een leren jasje.

Tevens vonden we een heerlijke sweatdress in het pakket. Die wordt hier altijd graag gedragen. Nu nog met kniekousen en een sneaker maar straks als het frisser wordt met bijvoorbeeld een stoere leatherlook legging en boots. De stoere panterdetails, waar we zo dol op zijn, komen terug aan de zijkant van de sweatdress en de voorzijde wordt gesierd door een leuke print. Ik vind het rood heerlijk fris staan bij de blonde lokken en lichte ogen van ons meisje. Lizze zelf was er ook enorm mee in haar nopjes. Ze wordt bijna 5 en heeft echt al haar voorkeuren qua kleding. O’CHILL bestaat al sinds 2011 en richt zich op het meisje dat plezier maakt. De collecties zijn vrolijk, speels en meisjesachtig met veel kleur… iets wat perfect aansluit bij Lizze’s wensen dus in dit geval is de missie absoluut geslaagd!

Tot slot nog de maatinfo. Lizze is 110 cm lang en draagt de flared pants in maat 110, de top en sweatdress in maat 116. We hebben nog wat groeiruimte zodat ze er de winter fijn mee door kan komen. Het gave sjaaltje is een one size.  Alle items uit dit blog komen uit de tweede levering van het vrolijke merk en kunnen vanaf vandaag geshopt worden bij de verkooppunten. Klik hier om een overzicht te zien van alle verkooppunten.

Veel shopplezier!

Liefs Marieke

O'chill winter 2019

O'chill winter 2019

O'chill winter 2019

O'chill winter 2019

O'chill winter 2019

O'chill winter 2019

O'chill winter 2019

*sponsored post

Facebook Comments Box
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply