MAMA-INSPIRATIE Marieke H.

Herfst make-up voor een betaalbare prijs! Echt Hema!

9 september 2019

Nieuwe tips nodig voor een mooie najaarslook?

Make-up is er in alle soorten en prijzen. Ikzelf zie door de bomen soms het bos wel eens niet meer. En waar kun je van op aan? Laten we eerlijk zijn, er zijn er genoeg die hun neus ophalen om voor een goedkoper merk te gaan. Maar als je een beetje mee wilt doen bijvoorbeeld met kleurentrends voor onze nagels, dan is een goedkopere versie heel aantrekkelijk!

Overigens gedurende de zomer gebruik ik heel weinig make-up. Ik heb het geluk dat ik snel een kleurtje van mezelf heb, maar zo in de wintermaanden kan ik wel wat gebruiken. Daarnaast geeft het egaliseren van de huid wel een extra verzorgende uitstraling. Dus ja als ik uitga, besteed ik er iets meer aandacht aan.

Maar terug naar de financiën, ik zeg het gewoon “ik ben gek op HEMA!”. Mijn tante is voor mij het bewijs. Zij woont al vanaf haar 22ste in Italië en heeft dus veel zonnestralen op haar huid gehad. Wanneer zij in Nederland is, slaat ze grof in bij HEMA. Ondanks haar leeftijd heeft ze bijna nog geen rimpels en ziet er super verzorgd uit. Nogmaals zij is echt een voorbeeld voor mij.

Ik volg dan ook de nieuwe trends van HEMA op de voet. Ze hebben nu een hele praktische eyeliner, een soort pizzaroller! Nieuwe gave tinten voor op de nagels voeren de boventoon, maar ook de lippen worden niet overgeslagen met een nieuwe satijn matte lipbalsem. Ook ben ik onder de indruk van het glow serum. Het serum houdt de huid 24 uur gehydrateerd en het zorgt voor een langdurig stralende huid. Je kunt het serum eventueel mengen met de gezichtscrème of direct op de huid aanbrengen.

Hema

Ga gewoon weer eens langs bij de HEMA en laat je verrassen door de nieuwe najaarskleuren en andere verzorgingsproducten.

X

P.S. De “long lasting” nagellak met arganolie blijft ook echt super zitten!

Facebook Comments

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply