MAMA-INSPIRATIE Marieke H.

Prachtige Halloween Make-up van MAC

10 oktober 2019
Halloween

Persoonlijk vind ik Halloween een geweldig feest!

Vroeger hield ik erg van Carnaval. Ik ben in het Brabantse opgegroeid en zo ook met Carnaval. Nu ga ik Carnaval niet vergelijken met Halloween, maar het is toch weer een leuk verkleedfeest en deze begrijpen ze ook in het Westen! Want sorry, Carnaval begrijpen ze daar gewoon niet;)…

Halloween, wat is het?

In Nederland wordt er steeds meer aandacht besteed aan het Halloweenfeest /Allerheiligenavond. Dit gebeurt meestal niet in de vorm van langs de deuren gaan en snoep ophalen, maar wel door Halloweenfeesten en het versieren van huizen. De naam “Halloween” is afgeleid van Hallow-e’en, oftewel All Hallows Eve (Allerheiligenavond), de avond voor Allerheiligen, 1 november.

Houden jullie van echt griezelen? Dan is het een aanrader om eens een bezoek te brengen aan “The Amsterdam Dungeon“. Dit kan het hele jaar door. Special in oktober kun je een bezoek brengen aan Walibi tijdens de “Fright Nights“. Griezel je liever gewoon thuis, dan zijn er allerlei films te downloaden, maar waarschijnlijk ook gewoon op de zenders te vinden rond 31 oktober.

Gaan jullie echt naar een “Halloween” feest op 31 oktober of misschien nog net het komend weekend, dan heeft MAC prachtige make-up voor je. Ik ben sowieso fan van MAC. Laatst ben ik weer eens opgemaakt door een echte visagist en hea, dan zie je weer wat make-up kan doen. Naar aanleiding daarvan ben ik weer een beetje fan van oogschaduw en MAC heeft echt prachtige kleuren.

Nou ik ben benieuwd of jullie er nog op uittrekken, het huis versieren met pompoenen of eigenlijk er helemaal niets mee hebben.

Lees ook ons blog over huidverzorging tijdens de gure maanden!

Halloween

Mac Cosmetics

Facebook Comments Box

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply