MAMA-INSPIRATIE Marieke H. PERSONAL

Vol vooruit in 2020

10 januari 2020
2020

Kerstvakantie zit erop, doelstelling voor 2020!

De kerstvakantie zit erop en ik ben er eigenlijk wel blij mee. De december maand vind ik vaak vol en redelijk stressgevoelig. Winkels zijn overvol, het lijkt of we geen grip op de agenda hebben en dan ook nog eens de feestdagen. Ieder jaar opnieuw voel ik januari als een opluchting en is het heerlijk om in 2020 weer vol aan de bak te gaan.

Iedereen is weer begonnen met werken of aan de studie. Het huis heeft een kleine “grote” schoonmaak gehad, nadat de kerstboom eruit is gegaan. Het voelt allemaal wat meer relaxed aan. En tja, dan moeten we het er toch even over hebben: doelstellingen. Wat voor goals of doelstellingen hebben jullie voor 2020?

Als je het aan mij vraagt, klop je aan het verkeerde adres. Als het gaat om een levenswijze, dan ben ik redelijk stabiel en heb ik geen uitschieters. Verder heb ik een paar uitdagingen in het vooruitzicht waar ik heel hard voor wil gaan, maar echte veranderingen zullen er niet echt plaatsvinden.

Ik hoor veel mensen over een alcoholvrije maand… Eigenlijk vind ik dat persoonlijk meer een zwakte (sorry). Doe gewoon het hele jaar normaal, drink wanneer je er zin in hebt, maar overdrijf niet zo. En zo ook met eten, laat het niet uit de hand lopen! Iedereen heeft het tegenwoordig over “anders eten” in plaats van lijnen of diëten. He jongens, dat is niet van vandaag, dat bestaat al jaren. Lekker gezond eten, is zo slecht nog niet en daarnaast ook nog eens super lekker! Dus al met al een prima doelstelling, maar houdt dan ook vol!

Dus doelstellingen zijn er om te maken, te creëren, maar zeker ook om vast te houden. Als dat een nieuwe doelstelling is voor 2020 dan tik ik hem aan, haha. Ik ga in ieder geval proberen er een mooi 2020 van te maken, maar hoe het eruit gaat zien, dat is nog niet strak omlijnd.

Succes!

 

Facebook Comments Box

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply